Znaci...od desktopa do ulaska u gameplay punih 40min...ultra texture zahtijevaju preko 4GB Vrama..ok...stavio sam very high sve cak...ravnajuci se po memory usageu ostalo mi je nekih 2cm prostora jos...odem u video settings...igra me tjera da igram na borderless...nema razlike od fullscreena ovako za oko ali zasto..zasto je na fullscreen neigrivo a na borderless bolje i samo na borderless mogu stimat framerate limit..vsync kao i svaka ubishit igra nema smisao..off,on ili adaptive isti je kurac..na adaptive stoji na 60 ali ima dropove...na off degenericno trza na 63...da skratim..igra na very high izgleda predivno ko neki witcher na steroidima..ima cak identicni sharpening..ali kao svako ubishit govno ovo ce cak biti najveci optimizacijski fail..ovo ide na tron bez konkurencije..igra za koju nije dovoljna gtx1080 na detaljima da izgleda pristojno a svako smanjivanje detalja igru cini ogavnim low ress izbljuvkom koji opet ne pozna stabilnost..
Ovo smece nek svojoj djeci prodaju..
Ja sam sve bacio na ultra (1080p) i imao sam 45-50 nekad i preko 50, a ako stavim na very high imao sam 60. Trzalo mi je opasno jer je borderless po defaultu pa sam stavio fullscreen i onda nikakvih problema. vsync on. isto preko 4 gb vrama iskoristeno (za ultra).
fora je sto su stavili i lockanje na 40 fps u opcijama, recimo za ovu ultra varijantu koja mi ne ide do 60. Probaj to mozda. je sporije al je stabilnije.
Serveri su bili koma na PS4 u closed beti.
Serveri su koma sad na PC.
Ubi be ubi.