Garrus_V reveal ove igre mi je bio genijalan, ali nekako sve sto vise cujem sve manje sam zainteresiran. jel uopce ima smisla ovo kupovati zbog single playera? nekako mi ubisoft u zadnje vrijeme pumpa previse online igara bez singleplayera ili s tutorial kampanjom, znam da se trenutno tu mozda i najvise para vrti ali volio bi da naprave nesto sasvim novo a da je offline only da se ne zove assassins creed ili watch dogs.
viper89 mozes citavu igru prec offline s AI suborcima.Al nema smisla kad je sam gameplay los, cak i u coopu
Garrus_V pa da takav sam i ja dojam dobio citajuci vase komentare. ghost recon future soldier mi je bio jako interesantan, nekako sam se nadao da bi ovo mogao biti slican naslov samo u otvorenijem svijetu. no dobro, nije da se nema sta drugo igrati :)
gunner I tak...sada samo čekamo da Splinter Cell pretvore u open world pa da ubiju još jednu franšizu.Bas to.Danas se svi natjecu ko ce napravit sto vecu mapu.I prazniju.Ubili su igre s ovim open world sranjima.Razvodnjene, dosadne igre bez i malo duse.Cast iznimkama.
Garrus_V gunner pa da to se slazem, nije mi cak problem to sto su igre open world nego to sto se recimo sa svakim novim ac ili gta naslovom mapa poveca za tri puta od prethodne igre a main misija sve manje. ne kuzim to, kojeg ce nam vraga toliko ogromne mape gdje nam treba pet dana da s jednog kraja na drugi dodjem. inace mrzim fast travel u takvim igrama jer smatram da ubijaju imerziju ali jednostavno mi se nekad ne da s jednog kraja mape na drugi kraj putovati.
marinkop13 Evo i ja da se dodam temi igra defintivno ima veliki potencijal sada sta ce nas dragi UBiSOFT ucinit sa svojim serverima volio bih znati ali ono sto sam procitao na njihvom oficijalnom tviteru je confirmed PvP sto za ovu igru moze znaciti mnogo ... Igrao sam i opened i closed BETA nisam bio odusevljen nije me igra ocaral uopste u tom momentu kupio sam ju i igram je sa dva frenda i mogu reci da je dosta zabavna, za sada mi se cini da je ovo igra kojoj se da posvetiti paznja...
ludi_milesio21 Evo i ja da se dodam temi igra defintivno ima veliki potencijal sada sta ce nas dragi UBiSOFT ucinit sa svojim serverima volio bih znati ali ono sto sam procitao na njihvom oficijalnom tviteru je confirmed PvP sto za ovu igru moze znaciti mnogo ... Igrao sam i opened i closed BETA nisam bio odusevljen nije me igra ocaral uopste u tom momentu kupio sam ju i igram je sa dva frenda i mogu reci da je dosta zabavna, za sada mi se cini da je ovo igra kojoj se da posvetiti paznja...daj ne pisi gluposti,znas i sam da je sranje.
marinkop13 Milence jeste sranje ali ipak obecavajuce sranje vidices ide ona u nebesa samo je ti pocni igrat daj joj sansu ....
renda Mile noob je cak i u pravu, nazalost je i meni sranje, kretanje koma, stealth uzasan, sve mi nekak djeluje ko PS2 igra, precudna igra.
ludi_milesio21 Mile noob je cak i u pravu, nazalost je i meni sranje, kretanje koma, stealth uzasan, sve mi nekak djeluje ko PS2 igra, precudna igra. hvala ,nek se i nas njubarski glas jednom cuje.
renda Tek ste sada primjetili da je igra zaostala u prostoru i vremenu? Da, prvo smo ju isprobali pa primjetili!
marinkop13 Iskustvo sa njima ne procenjivo.... master card hahahhahahahaa.... znas ono kada igras i umires od smija.... pa platio bi je jos jednom samo zbog toga... :
ludi_milesio21 Iskustvo sa njima ne procenjivo.... master card hahahhahahahaa.... znas ono kada igras i umires od smija.... pa platio bi je jos jednom samo zbog toga... :dosta mi je tog iskustva za cijeli zivot iz divisiona,takve traume vise ne trebam :)
viper89 precudna igra. Mozes rec i losa this ain't Ghost Recon, ovo je trebao biti novi IP, poput divisiona
chono7 Ovo nije Wildlands ovo je Emptylands... Prelosa je ova politika Ubija s tim "open world" sranjima. Kao rade neke kompetitivne online naslove, a nemaju ni servere za to!
renda precudna igra. Mozes rec i losa this ain't Ghost Recon, ovo je trebao biti novi IP, poput divisionaPa je, losa je, slazem se i zal mi je jer sam mislil da bu fakat dobra.
ludi_milesio21 Ovo nije Wildlands ovo je Emptylands... Prelosa je ova politika Ubija s tim "open world" sranjima. Kao rade neke kompetitivne online naslove, a nemaju ni servere za to! potpis.