maverick
@sanzo
Jednostavno ne znam kak bi cijeli Hard content natrpali od početka, bilo bi malo zbrkano i poanta je da je to svojevrsni NG+. A ustvari možda su i mogli...Ali onda su sve drugačije trebali napraviti, rebalans svega... Šta cvilite, manje spavanja više igranja, pa da vidiš kak se sve stigne 🙂 😛 Ako već nešto planiram odigrat, onda to radim 110%, makar ponovno prelazak nekad zna bit naporan (kad traje 50h kao u Trails serijalu 😃). Ali ovdje ste za 15-20h gotovi ako se požurite. Uz dodatne arena challenge, weapon manuscripte, različite smjerove CH09, 3 haljine per Cloud, Tifa (isplati se samo zbog nje 3 puta chaptere igrat da ju vidite u svemu) i Aerith, ima toga što Hard smisleno gura i zašto postoji.
Za svakog ponešto, ja nakon svih From igara više guštam u težini nego u bilo čemu. Sve igram na Hard ako mogu. Ali apsolutno me ne smeta što je to svojevrsni NG+ jer doslovno preletite preko scena, minus sporo hodanje, ali ajde...Nije toliko glupav content da se ne isplati i to odigrat, kao npr GOW gdje su svi samo spužve. Tak da mi se sviđa što su ovdje napravili.
@alexy lol, krivo je more. Nomura heroj.
Miro Evo recimo ja ritko koju igru igran dva puta ma koliko dobra bila jednostavno ne gustan u tome pogotovo jrpg.
Da, zato i igraš sve ove sitne platine ala Hanal montanal.