foggy maverick Kako ne, najbolji combat je u FF7 OG 😃 Predivne skladbe, naravno, nema se tu šta dodat. Ali nisam još Hannu od Mire Montanu igrao, možda je tamo combat zasjao.
f_i_c_o Solid_Snake I meni stiglo danas 😃 , zahvale članu @Miro na informaciji o dustupnosti u Sophosu,, odjebao francuze i otkazao narudžbu. Idući put će valjda provjerit da je RH u sklopu EU prije nego popune informacije za carinu...
k sanzo Da ti sad ne linkam milijun stvari i da ne pišem epski traktat, ovaj Maximilian tip je sve šta ti treba. Ne znam koliko si zagrijan, al dosta ti je preslušat ovih prvih sat-sat ipo. Samo se prepusti. ;D (PRIZNANJE: I ja sam nakon prvog prelaska bio pomalo razočaran i skeptičan iz više razloga, a onda sam igru odigrao još dva puta, pročitao sam i pogledao tonu toga i sramežljivo planiram četvrti prelazak na japanskom i ne mogu dočekat dan kad će trailer nastavka srušiti internet. LOL)
sanzo k Pogledam sutra kad nađem malo vremena, ali jako teško mjenjam mišljenje, možda bolje da počneš pisat taj epski traktat. 😃
sanzo @k ipak sam pogledao odmah tih prvih sat i pol, svaki put kad su rekli, wouldn't it be cool? Odgovor je bio ne, a sve razloge i objasnjenja koja imaju samo pogorsavaju stvar sta se mene tice
foggy Miro Ajme Miro pa bas lijepo. Pokazi zubice kak se smiju, nemoj da se ljepota krije iza hannice
maverick volio bih da su nastavili izdavati igre u takvim manjim kutijama, samo poboljsali izradu istih. meni su bile najbolje te ps one case. a i velicinom pasu uz glazbene CD cases kojih imam dosta u kelokciji.