herc Milina. Dodao sam u vijest pa da pasamo oči posvuda.

foggy Nažalost, skinuli su taj video. ALI!!!

Kakvi su tvoji dojmovi nakon viđenog?

Kolko san skužija, igra izlazi u epizodama.. Onda je kupujem 2030.te kad izađu sve epizode

xenosphear cijena za isti 629,10 kn

Ovo lagano postaje standard. Nabijem takve standarde, daj mi igru po normalnoj cijeni bez tih Deluxe sranja.

@herc
      Nisam skužio da si me pitao 🙂
      Pa čini se ok, malo mi je taj početak oduran, ali takav je i u originalu. Nisam fan modernih akcijskih fajtova, tako da sam oprezan dok ne probam.

foggy imaš i standard, ovo je deluxe s nekim dodatnim sadržajem za fanove. Osobno ne vidim nikakav problem da imamo opcije.
        FINAL FANTASY VII REMAKE game
        Hardback Artbook
        Mini-Soundtrack CD
        Sephiroth SteelbookⓇ Case
        Cactuar Summon Materia DLC

munja može, vidimo se onda 2030te u ovom topicu, ajd bok!

xenosphear Ma nek si puse kitu. Zadnjih par igara sam digitalno morao kupovati deluxe edition jer UK store nije niti nudio standard edition.

Ok, jasno, opcije nisu lose, al kosa mi se dize kad vidim da cu dobit 2 summona vise ak preorderam igru. Nabijem ih kolko sam sirok i dugacak s takvim idejama.

Moram malo hejt sirit

foggy to neće nikada ukinuti, to se ne brinem 😉

@munja jel se sad bolje osjećaš kad si mi downvoteao svaki post?

xenosphear Mislis da ce bit "kupite nas cloud igara i dobit cete cloud figuru doma na adresu"? A da, postojat ce uvijek externe firme koje ce radit te stvari...

Meni je drago sto ce biti dual audio u igri (japanski i engleski). Nekako mi je bolje igrati FF serijale da likovi pricaju na japanskom jer mi bolje zvuci na japanskom negoli na engleskom

7 dana kasnije

odlicna vijest
              kamo srece da odgode na jedno 10 godina pa da dobijemo kompletnu igru, a ne ove epizodne gluposti

maverick Nemoj tako, moci cemo cucnjeve u teretani radit.

koliko je bio epic onaj reveal, toliko mi se sve srozalo zbog te najave da igra ide u vise dijelova. svejedno vjerujem da cu igrati day one tj taj tjedan kad izidje, ali c'mon! hitman mi je jedna od najdrazis fransiza, ali sam odustao od njega kada su najavili glupe epizode, a cak sam i onaj katastroficni absolution odigrao. mrzim takav oblik poslovanja, cak i dlc-eve mrzim osim ako nisu uradjeni kao cd projektovi i from softwerovi, a i onda bih radije da nisam morao cekati na njih i ekstra placati vec da je igra odgodjena i da je sve bilo upakirano u nju day one.

@foggy sad sam tek vidio da imas youtube kanal i svoju stranicu zahvaljujuci doktorovim sexy screenshotovima. jeben si ti neki igrac 😃

maverick Potpisujem. Krenuli su radit igre kao game as a service. To je ok za aplikacije, ali baš to cjepkanje svega pa naplaćivanje svakog dodatnog contenta za mene je apsurd. Daj mi igru i amen.

A krenuo sam dizat portfolio sajt, i onda kao budem rece, pa guidove krenuo...I tak je krenulo 🙂 Pišem di stignem, kad već toliko igram 😃

foggy eo nabacio sam ti subskrajb iako ja ne kompletiram te igre kao ti, a vidim da ti vecinom videe takvog tipa objavljujes, ali treba te podrzati...

a sad uradi bloodborne road to platinum ako si fraer 🤣

maverick Ma ljen sam i to snimat, obrezivat i keljit. Ne isplati se nekad radit guide kada ovi veći naprave, jedino sebi za gušt. Iz nekog razloga guštam u tome pa nek bude. Platina će past, to nije upitno.
                      FF7 će dobit svoj guide i review 🙂