Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Scenario: Kazushige Nojima
Vijeme Izlaska: 2020.
Platforme: PS4

Tetsuya Namora is the director
- CG trailer shown
- Coming "first to PS4"

Biti će multi naslov. :) First on PS4 a onda vjerojatno Xbox One i možda PC.

Biti će multi naslov. :) First on PS4 a onda vjerojatno Xbox One i možda PC.
Tesko na Xboneu. Na PC je VII izasla. Al sve je moguce.

Aya Brea / Parasit Eve...Tease ili ne ?

Je, Parasite Eve je u izradi. Rekao jedan Sonyev zaposlenik na GAF-u.

Znači... remake ipak izlazi?
To znači samo jedno - Troy Baker mora dati glas Rufusu!!

Upakirat će demo sa FFXV. Pazite što sam rekao.

offtopic (na neki način)
Sviđa mi se što u Tales serijalu znaju ponekad ubaciti liove iz starijih igara; cameo uloge, valjda se to tako zove. Ili kao bossevi u bonus dungeonu ili u areni. Zašto prokleti SquareEnix nema takav običaj? Bilo bi kul vidjeti neke poznate face u Golden Saucer areni.

Ovo neće izaći za 100 godina, vi niste svjesni kako je Nomura optrećen od Square-a.
FFXV, Kingdom Hearts i FFVII.

Je, Parasite Eve je u izradi. Rekao jedan Sonyev zaposlenik na GAF-u.
Ček? Šta? Molim? Waaaaaaat????????

Gametrailers kraljevi...

Izlazak mora bit 2017, dvadeset godina itd.
Sviđa mi se što je Nomura tu, ako što zahebu a vjerujem da neće neka on bude kriv a ne neki anonimac.
Nadam se da će u osnovi ostat vjerni konceptu originala, volio bi da ostane turn-base sustav borbe naraavno na novoj razini.

citat sa Wikipedije:
He initially worked on cutscenes in Bahamut Lagoon and Final Fantasy VII.

Tko to, pitate se? Gospodin Toriyama.
Zašto ga ovdje nisu spomenuli, u remakeu? :(

EDIT:
I mislim da je realno očekivati remake na X1 konzoli. Naravno da na Sony-jevoj konferenciji neće reći da remake izlazi kasnije i na konkurentskoj konzoli. Stoga, ''first on PS4'' i dalje nema ni slova.

Ovo me uistinu iznenadilo, ali ne kao PE. Nisam pretjerani fan 7 ali nakon godina klicanja fanova za remakom, drago mi je da ce se ostvariti kakk bi uistinu mogao uzivati u sedmici jel to zbog grafike nisam mogao na ps1.

offtopic (na neki način)
Sviđa mi se što u Tales serijalu znaju ponekad ubaciti liove iz starijih igara; cameo uloge, valjda se to tako zove. Ili kao bossevi u bonus dungeonu ili u areni. Zašto prokleti SquareEnix nema takav običaj? Bilo bi kul vidjeti neke poznate face u Golden Saucer areni.
Ne bi imao ništa protiv da tako nešto naprave, ali više bi volio vidjeti super-bossove iz ostalih igara u serijalu nego likove, recimo imamo FFVII verziju Ultimate Weapona sada neka naprave i Omegu, Yiazmata, Shinryua itd.
Nova oružja, materie, summone, mini igre i side questove itd...takve stvari želim vidjeti u remakeu.

Ja imam VII na steamu, ali neda mi se na kompu ništa igrat. Tak da ovo je odlična vijest.

Veigue

EDIT:
I mislim da je realno očekivati remake na X1 konzoli. Naravno da na Sony-jevoj konferenciji neće reći da remake izlazi kasnije i na konkurentskoj konzoli. Stoga, ''first on PS4'' i dalje nema ni slova.
Vrlo verovatno da neće na Xbone :

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=168167471&postcount=1

Originally Posted by Kagari :

No, probably PC eventually though. This is another SF5 situation.

The press release lists PS4 and calls it a full remake. No mention of anything else.

It means I don't know for certain. Everyone who talked about it to me only mentioned PS4.

Uspjeh FFVII HD Remake-a će donijeti vrlo vjerojatno novo doba gaminga. Potaknuti nevjerojatnim kritičkim i financijskim uspjehom ovog rimejka, SE će kao i drugi izdavači krenuti u rimejkanje svih svojih PS1 mega hitova, koji su bili zaista vrhunski te će time nama starijim igračima dati mogućnost igranja igara koje su nam obilježile djetinjstvo, a mlađim gejmerima uvid u ono što su se nekad zvale igretine.

FFVII, dabogda se prodao u 10 miliona primjeraka i Sony ne mogao naštancati dovoljno diskova da popuni potražnju. Fak jea.

Koje reakcije...
http://youtu.be/ieB51rHpQ4Q?t=142