StarFox_N

Ipak ima free PS5 update iako su početku su tvrdili da nema, a onda su 22. 12. 2021. ipak omogućili free update za PS+ pretplatnike (skroz sam zaboravio da su naknadno omogućili besplatnu nadogradnju za PS+ pretplatnike)

*PlayStation Plus members who own a PlayStation 5 and have received FINAL FANTASY VII REMAKE for PlayStation 4 as part of the PlayStation Plus Instant Game Collection are eligible for the free PlayStation 5 enhancement update program from 22 December 2021. Please note that an active PlayStation Plus subscription is required to maintain access to the content.

https://support.eu.square-enix.com/faqarticle.php?kid=80049&id=18725&la=2&ret=main

15 dana kasnije
2 mjeseci kasnije

Ja mislim da ćemo svi mi prije odapeti od starosti nego će SE ovo čudo zgotovit. Srećom pa ima oriđiđi.

2 mjeseci kasnije

Objavljeno danas na službenom Twitter profilu.

2 godine kasnije

Ako kupim Intermission dlc na glavnom accountu, mogu li ga pokrenuti i igrati na alternativnom?

Legendary_Hero

Nemaš problema onda, mi sve uzimamo na jedan acc. a ja i cura svaki igramo na svojem. Nije bilo problema nikad.

sanzo

Super onda. Bio sam platinirao igru još kad je izašla, pa sam mislio uzeti free upgrade za PS5 i kupiti Intermission dlc i ponovno probati osvojiti platinum kao priprema za Crisis Core Reunion i Rebirth.

sanzo

Ispočetka sam i mislio, nekako mi taj autopop nije to to.