Final Fantasy VII Remake
Ma odigra san ja igru cim je izasla. Sad san skinuo ps5 nadogradnju, save mi je bio kod zadnjeg bossa pa san rjesio njega vidio opet kraj i malo pokretao razlicite chaptere da vidin i izbrisao igru. Sitija san se svega loseg i nema sanse da je opet odigran cilu jer opet igrati midgar najgori dio FF7 igre koji je jos razvucen na skoro 20h ma nema sanse.
Ma najvise me pukno kraj FFCC igre da ovo igran ali onda vidis da su usrali cili FFCC sa ovom igrom i zgadi ti se sve.
- Uređivano
foggy Mene cisto zanima kak ce oni natrpat cijelu igru u Rebirth
Nece. Zato ce i biti part 3 jer ce i Rebirth razvuci nepotrebno kao Intergrade. I iako to i nije za prvi prelazak toliko problem, prva igra zbog toga gubi na replayability jer ima previše dijelova gdje igra drags too long i koji jednostavno nisu zanimljivi ni prvi puta bili za igrati, a kamoli ponovo.
Steta jer sve je to maslo Nomure i square-enixove pohlepe. Apsolutno nije bilo potrebe za izdavanje igre u 3 dijela, a nomura je mogao izvoditi svoje kerefeke i bez da se igra razvlaci u nedogled.
Ja mislin da bi svi mi pricekali 10 godina da dobijemo cilu igru u komadu a ne ovako. Ovako svaki dio od prije gubi sav smisao, a sto je najgore ovaj kreten Nomura sve to smislja u hodu tako da do kraja igre i Sora ce zavrisi u ovom multivers Nomura maslu.
- Uređivano
Miro napravit ce igru koja će biti sve skupa 200h duga koju nitko ziv nece htjeti replayati. Rekli su da je razlog za forsirano usporeno hodanje, provlacenje izmedju zidova i petominutno povlacenje poluga za otvaranje vrata ucitavanje. Bas me zanima koju ce glupu izliku panjevi izmisliti za takve monotone radnje na ps5 koji ima ultra brz ssd. Mene iskreno to i onaj dio sa onim robotskim rukama najvise odbijaju od ponovnog igranja, a volio bih prije Rebirth-a jos jedom preci jer pricu cak i mogu prozvakati (pobogu kakve nam sve price igre serviraju, ova je jos i ok), ali ovakav gameplay jako tesko.
Pokrenu sam 13chapter i taman sporo provlacenje kroz rusevine ma krasno…
Ma i borba mi je i dalje losa pogotovo nakon FFCC koji je dosta slican ali duplo bolji, stisces kocku i tuces kako stisnes a ne ove gluparije da stices kocku a on sam radi napad kako mu se kurac digne.
Sad je samo pitanje kako se igra prodala ikakav su dobili feedback ako je zadovoljavajuce za njih onda smo najebali ako nije onda mozda i dobijemo nesto.
Ja bi bio rađe cekao 10 godina nek igra dose na 6 diskova i da je odigran.
Sto sad level 50 smo a sve je otvoreno? Jeli nastavljamo jeli idemo ispocetka?
Zamisli sad pokrenuti orginal i da si level 50 nakon midgara
Mislin da su fanove naguzili a nove neznan kako mogu dobiti kad su sve izminjali a sa nicime nisu vezali da ko lud cekas drugi dio
Nisan puno gledao ima li kreten nomura ikakve veze sa ff16 ako ima onda definitivno ne kupujem igru
- Uređivano
Miro stisces kocku i tuces kako stisnes a ne ove gluparije da stices kocku a on sam radi napad kako mu se kurac digne.
da. ili neka idu na potpuno akcijski pristup ili kao vanilla ff7, ali sigurno ce u Rebirth biti evolucija combata iz part 1.
Ja bi bio rađe cekao 10 godina nek igra dose na 6 diskova i da je odigran.
i ja. ne volim ovo cijepanje i epizodno izdavanje igara uopce.
Sto sad level 50 smo a sve je otvoreno? Jeli nastavljamo jeli idemo ispocetka?
ovo je dobro pitanje. ako se ne prenosi bas nista poput materija i oruzja, onda je to cista debilana. vrlo lako mogu napraviti da se sve prenosi, ali onda je pitanje balansa igre jer kako ce izbalansirati igru za nas koji smo presli part 1, a kako za nove igrace.
jedno rjesenje je da i novi igraci startaju npr od lvl 50, medjutim opet ostaje otvoreno pitanje summona, materija i oruzja, ali ne misli square tako daleko, oni misle samo na lovu, a kontam da ce imati foru sa day one dlc za oruzja/summon/materije tako da i novi igraci mogu iskusiti igru u ''punom'' sjaju.
Nisan puno gledao ima li kreten nomura ikakve veze sa ff16 ako ima onda definitivno ne kupujem igru
nema, fala nebesima.
Ima li PS Plus verzija free PS5 update ili se plaća?
- Uređivano
Ipak ima free PS5 update iako su početku su tvrdili da nema, a onda su 22. 12. 2021. ipak omogućili free update za PS+ pretplatnike (skroz sam zaboravio da su naknadno omogućili besplatnu nadogradnju za PS+ pretplatnike)
*PlayStation Plus members who own a PlayStation 5 and have received FINAL FANTASY VII REMAKE for PlayStation 4 as part of the PlayStation Plus Instant Game Collection are eligible for the free PlayStation 5 enhancement update program from 22 December 2021. Please note that an active PlayStation Plus subscription is required to maintain access to the content.
https://support.eu.square-enix.com/faqarticle.php?kid=80049&id=18725&la=2&ret=main
Ja mislim da ćemo svi mi prije odapeti od starosti nego će SE ovo čudo zgotovit. Srećom pa ima oriđiđi.
- Uređivano
Ako kupim Intermission dlc na glavnom accountu, mogu li ga pokrenuti i igrati na alternativnom?
Ako ti je glavni acc primary na konzoli, svi drugi mogu igrat igru.
Da, sa primary bi kupio, a s drugim igrao.