Btw. kakva je ova zadnja verzija na steam-u ?

Mislim pc verzija inače ?

ako ćeš sad prvi put ju zaigrati ,zavidim ti....nadam se da si škole završil jer u suprotnom očekuj ozbiljno rušenje prosjeka ocjena...znam po sebi ,pogotvo ak misliš sve weapone riješiti naći sve materije i dotjerat ih do kraja i isto tako sve likove ,onda ti je to malo više od 40 sati igre 8)...ugl. uživat ćeš...  da i škola je završila ,praznici su ak nisi znal!!!! :

Ma ja sam bio krenuo malo, odigrao sam kojih 5 sati prije kojih godinu dana ali bi htio krenuti ispočetka makar se sječam dijelova ali ono...
Došao sam do Cloudovog cross-dresanja  pa ne vjerujem da je to baš tako daleko.

tek kad zajdeš van iz midgara,onda tek počinje ono pravo.... ;;)zato ne odustaj i vidit češ da igrica vrijedna vremena....

Najs!
Uživaj! Čeka te dobrih 40 sati zabave.
Meni je za FFVII trebalo oko 75 sati.

Prvobitna PC verzija je bila smeće, Steam verzija je super. Evo jedan stariji skrinšot; mislim da će ti biti jasno zašto sam se odlučio baš na TU scenu:

Grafika je znači ista, možeš nešto drkati po MIDI fajlovima, ima ačivmente. I treba biti always online; zapravo, spoji se onlinem pokreni igru, diskonektaj.
Ima jedan super mod za grafiku zvan Tifa's Package. Doduše, ako ga instaliraš, ne možeš otključavati ačivmente.

http://youtu.be/s8c9cD8t2g4

Densetsu
Mislio sam na glavni dio. Ako rješava sporedne stvari to onda i potraje. I ja sam garant potrošio preko 70 h na prvom prelasku.

Prvi i jedini prelazak 44 sata igranja plus da sam.dobio Cloudovo najjace oruzje, najboljeg chocoboa i zadnji i najjaci summon. Vise manje napravio sam.dosta tog pa cak i previse da bi ponavljao.

Prvobitna PC verzija je bila smeće, Steam verzija je super. Evo jedan stariji skrinšot; mislim da će ti biti jasno zašto sam se odlučio baš na TU scenu:

/

Grafika je znači ista, možeš nešto drkati po MIDI fajlovima, ima ačivmente. I treba biti always online; zapravo, spoji se onlinem pokreni igru, diskonektaj.
Ima jedan super mod za grafiku zvan Tifa's Package. Doduše, ako ga instaliraš, ne možeš otključavati ačivmente.

http://youtu.be/s8c9cD8t2g4
Znači nekih bitnih razlika u odnosu na psx verziju nema, promijenjenih dijaloga, nove muzike ubačene i tako.
Cool.

Igra mi se opet, a ne bih da se smaram emulatorom.

Ne, ništa novo što se dijaloga tiče, samo par ispravljenih stvari kao gore stavljeni 'This guy is sick'. U originalu je bila greška; 'This guy are sick.'

Samo što... to je SquareEnix, pa deru sa cijenom. Mislim da je 15 eura igra, ako ne i više.

Hvala ti na odgovoru, šteta kako sad ne ugrabi dok je bio steam sale.
Kad si port tako nahvalio, možda je i ubodem krajem ove sedmice.

Zapravo da, sad sam se sjetio! Sedmica ima jednu glupost, a to je:
http://finalfantasy.wikia.com/wiki/Character_Booster

Naravno, ovo koristiš samo ako si opaki njub. Razlog da igru ne kupiš zbog ovoga je kao da ne želiš igrati Forzu jer ima rewind opciju - koju ionako ne moraš koristiti ako nećeš.

Ali sve u svemu, port je za 5. Od 5.

Dok god me ne sili na taj "fičr" ja nemam problema.
Thx for the warning btw 

I još jedan spam post, sorry - budući da moraš biti online, trebaš si napraviti SquareEnix account. LOL
Ali dobro, ako kupuješ originale i ako si već registrirao njihove igre (ukucao one kodove koji dolaze s igrama zadnjih par godina), onda ga i imaš. Profil, jelte.

Sad upalim igru i vidim da imam 22 sata igre, u Temple of the Ancients i da sam zadnji put igrao 2013. WTF? Morat ću ja ovo od početka krenuti.

Cool, a hej, kad si tu da te isto pitam za FF VIII, tj. da li je port u rangu VII ?
Zapeo mi za oko sad dok sam gledao steam.

Lol, evo sad gledam i neke "remake-e" III i IV, jesi li i to isprobao ?

Sve nešto mislim da mi je ovo najbolje odigrati na PS2 i CRT telki od 55 cm. Jednom.

Nisam ga igrao, ali znam da je bio neki problem u početku. Sountrack.

Neznam kako da to objasnim jer ni ja ne kužim najbolje problematiku. Sve je to MIDI glazba, valjda, i PS1 i PC verzije, ali originalna PC verzija sedmice NIJE imala istu glazbu kao originalna PS1 verzija. Bila je daleko lošija i to je popravljeno u Steam verziji.

Navodno je i originalna PC verzija osmice imala taj isti problem (lošiji OST nego na PS1 verziji) i Steam verzija je identična po tom pitanju. Neznam dali su to sredili, mislim čak da je netko od igrača i uploadao ''pravi'' (kvalitetni) OST. Malo pogledaj na Steam-ovim stranica, pod komentare. Sigurno je negdje spomenuto.

Što se ostalog tiče (grafika, script...), mislim da je sve isto. Jedino što su nadodali neku mini igru koja je postojala i na PS1 na onim action replay (??) karticama ili čemu već. Znaš da je PS1 imao pun ku*ac dodataka koji nikad van Japana nisu izašli.
I, naravno, ima ačivmente. Jedan od njih je da pređeš igru bez dizanja levela, he he.

EDIT:
Posjedujem remake trojke - dobio na poklon - nisam ga odigrao jer sam ju prešao na DS-u dvaput, ali sam probao 2 sata... zamjerki nema. Baš nikakvih. Identična je PSP verziji. Znači odlična.
*čekaj minut, uploadat ću sliku*

Evo, friški. Full screen.

Ah, Tifa. Jedino što je valjalo u tom filmu.

Nemaš beda, nadam se da sam sve dobro objasnio. Ako te još nešto zanima, pitaj. Odgovorim kad stignem.

Tetsuya Nomura apparently didn't realise he was directing the remake of Final Fantasy 7 until he saw his name appear in the credits.

That's what he said in an interview with Japanese publication Famitsu, translated and relayed by Kotaku.

"As preproduction went along and I offered my opinions on what I thought should be done, Kitase would asked me how the individual elements should be adjusted in fine detail," Nomura said. "It was very perplexing.

"Then one day, as I was checking the internal company presentation video, it said 'Director Tetsuya Nomura' at the end.

"So I called up Mr. Kitase and said, 'It says that I'm the director for some reason.' To which he replied, 'Of course it does.'"

It turns out that both men had thought the other was going to direct it. What a laugh!

These days Nomura is well aware - and well into - his directorial role. Apparently he even tried to get the ball rolling on a remake "quite a while ago", but to no avail.

Tetsuya Nomura is also directing release date-less Disney-JRPG action game Kingdom Hearts 3, so he has a lot on his plate. He was also once directing Final Fantasy 15 - a game that grew out of his Final Fantasy Versus 13 project years before. Bit confusing. But he moved out of that role when Square Enix reshuffled the company in 2014.

The remake of Final Fantasy 7 was one of the major announcements at E3, and is coming first to PlayStation 4 - which suggest other platforms will get a look-in too. There's no date and there are no details beyond the teaser CGI trailer. Apparently the FF7 remake has been in developmet for a little while, but it could still be a long way off.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-26-tetsuya-nomura-didnt-realise-he-was-directing-final-fantasy-7-remake

Btw. lol 

https://youtu.be/V2ubxpEMr3o

Inače, iako je igra stara skoro 20 godina ako se ne varam (damn, zar ima toliko :-/ ), u svjetlu posljednih zbivanja (čitaj: najava remake-a) smatram da bi bilo uredu da stavljamo priču u spoiler.
Iz poštovanja prema ostalim članovima koji su izjavili da nisu odigrali original (trebali bi!! ), ali imaju interesovanje za Remake (ko nema).
Kao npr. naš drug Trx.

Sad kad smo to sklonili sa puta, šta mislite hoće li u Remake-u

Zadržati scenu Clouda u haljini