maverick

Pokrenu sam 13chapter i taman sporo provlacenje kroz rusevine ma krasno…

Ma i borba mi je i dalje losa pogotovo nakon FFCC koji je dosta slican ali duplo bolji, stisces kocku i tuces kako stisnes a ne ove gluparije da stices kocku a on sam radi napad kako mu se kurac digne.

Sad je samo pitanje kako se igra prodala ikakav su dobili feedback ako je zadovoljavajuce za njih onda smo najebali ako nije onda mozda i dobijemo nesto.

Ja bi bio rađe cekao 10 godina nek igra dose na 6 diskova i da je odigran.

Sto sad level 50 smo a sve je otvoreno? Jeli nastavljamo jeli idemo ispocetka?

Zamisli sad pokrenuti orginal i da si level 50 nakon midgara

Mislin da su fanove naguzili a nove neznan kako mogu dobiti kad su sve izminjali a sa nicime nisu vezali da ko lud cekas drugi dio

Nisan puno gledao ima li kreten nomura ikakve veze sa ff16 ako ima onda definitivno ne kupujem igru

Miro stisces kocku i tuces kako stisnes a ne ove gluparije da stices kocku a on sam radi napad kako mu se kurac digne.

da. ili neka idu na potpuno akcijski pristup ili kao vanilla ff7, ali sigurno ce u Rebirth biti evolucija combata iz part 1.

Ja bi bio rađe cekao 10 godina nek igra dose na 6 diskova i da je odigran.

i ja. ne volim ovo cijepanje i epizodno izdavanje igara uopce.

Sto sad level 50 smo a sve je otvoreno? Jeli nastavljamo jeli idemo ispocetka?

ovo je dobro pitanje. ako se ne prenosi bas nista poput materija i oruzja, onda je to cista debilana. vrlo lako mogu napraviti da se sve prenosi, ali onda je pitanje balansa igre jer kako ce izbalansirati igru za nas koji smo presli part 1, a kako za nove igrace.

jedno rjesenje je da i novi igraci startaju npr od lvl 50, medjutim opet ostaje otvoreno pitanje summona, materija i oruzja, ali ne misli square tako daleko, oni misle samo na lovu, a kontam da ce imati foru sa day one dlc za oruzja/summon/materije tako da i novi igraci mogu iskusiti igru u ''punom'' sjaju.

Nisan puno gledao ima li kreten nomura ikakve veze sa ff16 ako ima onda definitivno ne kupujem igru

nema, fala nebesima.

darkfenix najveci problem koji sam imao je isti kao u originalu..pejsing izmedju 9 i 16 poglavlja

Kako? Taj dio traje 2 sata max u originalu prema 15 u remakeu.

8 dana kasnije

StarFox_N

Ipak ima free PS5 update iako su početku su tvrdili da nema, a onda su 22. 12. 2021. ipak omogućili free update za PS+ pretplatnike (skroz sam zaboravio da su naknadno omogućili besplatnu nadogradnju za PS+ pretplatnike)

*PlayStation Plus members who own a PlayStation 5 and have received FINAL FANTASY VII REMAKE for PlayStation 4 as part of the PlayStation Plus Instant Game Collection are eligible for the free PlayStation 5 enhancement update program from 22 December 2021. Please note that an active PlayStation Plus subscription is required to maintain access to the content.

https://support.eu.square-enix.com/faqarticle.php?kid=80049&id=18725&la=2&ret=main

15 dana kasnije
    2 mjeseci kasnije

Ja mislim da ćemo svi mi prije odapeti od starosti nego će SE ovo čudo zgotovit. Srećom pa ima oriđiđi.

2 mjeseci kasnije

Objavljeno danas na službenom Twitter profilu.

2 godine kasnije

Ako kupim Intermission dlc na glavnom accountu, mogu li ga pokrenuti i igrati na alternativnom?

Legendary_Hero

Nemaš problema onda, mi sve uzimamo na jedan acc. a ja i cura svaki igramo na svojem. Nije bilo problema nikad.

sanzo

Super onda. Bio sam platinirao igru još kad je izašla, pa sam mislio uzeti free upgrade za PS5 i kupiti Intermission dlc i ponovno probati osvojiti platinum kao priprema za Crisis Core Reunion i Rebirth.

sanzo

Ispočetka sam i mislio, nekako mi taj autopop nije to to.