Solid Snake
Da, sam gameplay je cisti singleplayer. Nema coop, pvp i takve stvari ako to pitas. Online su ti live eventi poput contractsa,escalation mode i elusive contracts (jos nema ni jedan aktivan). Npr ja napravim contract u kojem kazem ubij tog NPC ovako, ovaj disguise, oruzje itd. Kao u Absolutionu ako si igrao, samo na puno vecem scaleu. Kad palis igru mozes birati hoces li online ili offline igrat. Naravno ako igras offline gubis online contracte, al sama core igra je singleplayer.
Zapravo ovo je ista stvar kao Ground Zeroes (samo sa vise sadrzaja). Ako si to igrao (a znam da jesi) onda mozes istu stvar ocekivati od epizoda i sandboxa. Samo razlika je sto ne kosta 40$ vec 15$. Zamisli kao svaka epizoda jedan Ground Zeroes.
juky
ovisi koliko igras i kako. Npr ako se bacis na istrazivanje sa minimal ili off oportunites (sto je po defaultu i preporuca se tako) moras sve sam naci sam. Ako stavis full opportunites onda imas jos vise hintova gdje je koji item koji ti treba za odredjeni hit itd. Instinct mode (moze se iskljuciti skroz) je sveden na minimum i sluzi kao 3D mapa tj wallhack. Hitman od prve igre je imao godlike mapu koja u svakom trenutku pokazuje sve katove i lokaciju svakog NPC-a na mapi pa tako imas i u ovoj igri. Znaci nema kao u absolutionu da sluzi kao disguise mehanika (onaj meter koji trosis za lakse tezine) ili da pokazuje rutu kretanja NPC-a. Normalan playtrough je oko 3-4 h. Ako te privlaci replay value i igranje u sandboxu mozes uzet odmah jer realno imas bar 20ak sati sadraja za LV 20 mastery da bas sve isprobas. A ako si "one and done, ne vracam se" igrač onda mozda bolje pricekaj par epizoda da imas vise mesa ili full sezonu. Ovisi o tebi koliko ocekujes od 15 dolara za prolog i jednu epizodu.
Epizode bi preporučio samo hardcore hitman fanovima koji bas vole iscrpiti sve sto ima svaki level. A ako hoces casual samo prec cekaj full release.