Samo nek valja igra 

framerate iz bete je puno bolji. uveli su i 30fps cap

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-performance-analysis-hitman

Ja ću eventualno kupiti kada sve izađe pa sve u komadu. Demo mi nije sjeo baš, pa mi se ne žuri. Problema podosta, i ne mislim pritom na "dječje bolesti" i probleme bete, već druge stvari.
Jednostavno uniforme i to su očito pro forme, logika likova nije na razini. Npr. demo na brodu, onaj glavni lik zna sve članove svoje ekipe na brodu ali zato me drugi članovi ekipe na brodi ne prepoznaju kada se obučem u onu bjelu uniformu. Što reći... Nitko ne traži savršenstvo, ali protivnik ne vidi kako npr sipam otrov u vino ali zato vidi jbt da sam uljez unatoč uniformi s leđa na 20-30 metara.
Pratiti ću malo youtube i prelazak prvog nivoa pa ću vidjeti jel su rješili probleme takve vrste iz bete...

Tapatalk/M4 aqua

Igra fuckin ubija. Pure hitman. Koja mapa. Koji detalji.

Slike ne mogu pokazat kako dobro izgleda u pokretu, kako prirodno i uvjerljivo. Sama prezentacija je rock solid. Nikakav popin ni glitchevi zasad. Ogroman scale, sve prepuno detalja. Da, samo je jedna mapa ali svaki kutak izgleda toliko drugacije. Uzivancija za istrazivanje.

Ogromna količina izazova,a vidim i mnoštvo entry pointa i setupa za pocetak misija. bonus contracti. Ovaj PS DLC. Briefing prije misije hebeno odradjen. Vrhunski prvi dojam.

Da li bi ga više usporedio sa Blood Money ili sa Absolutionom, po gameplayu?

Kao sto rekoh u najavi samo po beti (mala mapa) je vise islo na blood money tj sandbox pristup. Cim udjes u Pariz level itekako vidis da je Blood Money stil . Bas klasicni hitman. Meni je absolution super igra iako je bila u fokusu prica i linearni dijelovi, vise kao spinoff zapravo, ali ovo je prava stvar moram priznat.

Odlicno sve izgleda i dobri reviewi...kakav je AI...

U usporedbi sa vecinom igara dosta dobar. AI je najteze napraviti u gamingu i tesko da ce ikad napravit savrsen AI... S obzirom kolika je mapa i koliko ima npca (fakin puno) i razlicitih klasa(gosti,osiguranje,konobari) impresivno je da djeluje kao zivi svijet. Prolazis pored "kolege" iz osiguranja dobaci kako ce placa iduci tjedan, konobari na pauzi pricaju o gostima. Sami gosti prate modnu reviju skroz uvjerljivo, odes iza scene vidis sminkanje, panika trce lijevo desno traze odjecu itd. I to kad promatras recimo sa  treceg kata vidis kako radi sve po spagi "svijet". Pridjes nekoj random zeni u staff odjeci dobaci ti nesto treba sredit u wcu. Na ulazu reporterka snima sa kamermanom, prodjes ispred kamere popizdi. Prodjes jos jednom popizdi jos jace i ode na pauzu.

Good stuff.

Znaci biti Ce nesta od Te igre. Sad samo treba cekati jedno godinu dana da izdaju sve Episode ...

Gesendet von meinem SM-A310F mit Tapatalk

Itekako. Steta za ovu dramu oko epizoda jer je fakat igra roba. Bar ova prva lokacija, a sudeci po trailerima italija ce bit jos bolja i veca. Jos ako ce se moc ulazit u svaku zgradu. Maroko isto tako.. inace, ima hrpa sadrzaja do iduce epizode za one koji igraju sad. Otkljucavas bar dodatnih 7 entry pointova za drugaciji pocetak a sami izazovi i nacini za hit su predobri. Bas je sve pokriveno. Kad kupis disk recimo imat ces sate i sate igre koliko vec sad ima u jednoj epizodi. Da je igra izasla kompletna na disku ovo bi bio instant klasik (naravno ako su ostale epizode na razini). Al zvuce dobri ovi live eventi, contracts mod je vec prepun hitova od communitya, bit ce tu svasta jos.

Viper. Jebem ti tvoje postove...
Čim sam došel z noćne sam speglal diners zbog tvojih postova.

Napucavanje mi je katastrofa. Nije da tak igram, al je važan segment igre pa ono...  ;(

Da li je ovo pure singleplayer iskustvo, bez online multiplayera i gluposti nekih poput crossovera sp-a i mp-a . itd. itd. ?

Solid Snake
Da, sam gameplay je cisti singleplayer. Nema coop, pvp i takve stvari ako to pitas. Online su ti live eventi poput contractsa,escalation mode i elusive contracts (jos nema ni jedan aktivan). Npr ja napravim contract u kojem kazem ubij tog NPC ovako, ovaj disguise, oruzje itd. Kao u Absolutionu ako si igrao, samo na puno vecem scaleu. Kad palis igru mozes birati hoces li online ili offline igrat. Naravno ako igras offline gubis online contracte, al sama core igra je singleplayer.

Zapravo ovo je ista stvar kao Ground Zeroes (samo sa vise sadrzaja). Ako si to igrao (a znam da jesi) onda mozes istu stvar ocekivati od epizoda i sandboxa. Samo razlika je sto ne kosta 40$ vec 15$. Zamisli kao svaka epizoda jedan Ground Zeroes.

juky
ovisi koliko igras i kako. Npr ako se bacis na istrazivanje sa minimal ili off oportunites (sto je po defaultu i preporuca se tako) moras sve sam naci sam. Ako stavis full opportunites onda imas jos vise hintova gdje je koji item koji ti treba za odredjeni hit itd. Instinct mode (moze se iskljuciti skroz) je sveden na minimum i sluzi kao 3D mapa tj wallhack. Hitman od prve igre je imao godlike mapu koja u svakom trenutku pokazuje sve katove i lokaciju svakog NPC-a na mapi pa tako imas i u ovoj igri. Znaci nema kao u  absolutionu da sluzi kao disguise mehanika (onaj meter koji trosis za lakse tezine) ili da pokazuje rutu kretanja NPC-a. Normalan playtrough je oko 3-4 h. Ako te privlaci replay value i igranje u sandboxu mozes uzet odmah jer realno imas bar 20ak sati sadraja za LV 20 mastery da bas sve isprobas. A ako si "one and done, ne vracam se" igrač onda mozda bolje pricekaj par epizoda da imas vise mesa ili full sezonu. Ovisi o tebi koliko ocekujes od 15 dolara za prolog i jednu epizodu.

Epizode bi preporučio samo hardcore hitman fanovima koji bas vole iscrpiti sve sto ima svaki level. A ako hoces casual samo prec cekaj full release.