Morao sam nekom igrom obilježiti ovo božićno razdoblje, i naravno, izbor je sasvim logično pao na ovu. Na kraju moram reći da me ovaj nastavak nije oduševio kao što je to bio slučaj s prethodnikom. I dalje je riječ o vrlo dobroj igri, sada s čak i dubljeim gameplayjom, ali po meni dizajn je otišao korak unatrag dok se humor srozao i koju stepenicu niže. Većina toga otpada na farting jokes i "your dad fucked your mom".
Šteta, ali kao što rekoh, i dalje vrijedno igranja, i nije da nema dobrih trenutaka (PC i mikroagresija, dio s svećenicima i genetičkim laboratorijem...). Uz to, Fractured but Whole definitivno ostavlja dojam da je dio igre pripremljen za DLC-e. Koliki, to je teško za reći, ali pored grada i pripadajućih razina, ovaj put nema izlaska u neku drugu regiju, kao što je bio slučaj s Kanadom u prethodnoj igri.
Kad se pojavi neko GOTY (lol) izdanje s par story DLC-a (od kojih su najavljeni From Dusk till Casa Bonita DLC i Bring the Crunch DLC), onda će ovo biti čista 8/10. Ovako igra dobiva 7,5/10 od mene.