Tek za 5 mjeseci...igra mora bit miljama ispred prvog jer inace nece opravdat sve ove odgode i cekanje.
South Park: The Fractured but Whole
Jedinica me oduševila i jedva čekam nastavak. Očekujem još luđu i bolju igru.
I ne zaboravite na prvo pravilo! Nikad nemojte prditi na nečija jaja
Igra je napokon gold!
Šta će reći Kanye.
https://www.youtube.com/watch?v=AHAA-MGIyjc
Reći će da si ovo mogao odavno na FFA portalu pročitat.
Jel igrate ? Ja sam juce nabacio sat vremena ,al dns nisam mogo ,a i liga prvaka je sad.
Do sad je vrhunski ko i prvi ,a o promjenama i poboljšanjima mi je teko ikaj rec nakon samo sat vremena.
Ja sam evo sad upalio, jbte, velika promjena naspram Sticka. Ne kužim ništ. :
Ko ne igra s crncem, pička.
Uzeo bijelca sa bijelom afro frizurom.
Stick Of Truth (fale mi 2 trofeja) sam jučer završio, igrao sam sa crnim židovom.
Ko nije igrao jew klasu u prvom moze komotno odustat od zivota.
Uzeo bijelca sa bijelom afro frizurom.
Stick Of Truth (fale mi 2 trofeja) sam jučer završio, igrao sam sa crnim židovom.
Proširili su malo sustav napredovanja, izminili i produbili borbu , men se sviđa za sada ali...
Svi smo bili židovi u originalu, Jelash na :
Jelash je pleb koji nije dovrsio ds3 ,nego igra neku weeb pederanu.
Doma sam za sat i pol i krećem igrat kak spada. Nadam se da je dulji od zadnjeg.
Nadan se Giant Fetus Nazi bossu ...
DLC bus
Al najjace je slusat televiziju.
Jel igrate ?Čim istražim svaki djelić Divinityja 2, bacam se na ovo.: ) Koliko sam dosad imao prilike vidjeti, bit će jako subjektivno je li igračima bolji prvi ili drugi dio. Bolju preporuku nisam mogao dobiti, a nisam bio siguran kako će to ispasti nakon objave da na igri ne radi Obsidian.
Kažu da je drugi malčice zakinut u vidu humora, dok je bolji sa strane gameplayja. Ništa, treba provjeriti. Naravno, opet se igra kao židov (ako je ponuđeno). Pozdrav Veigue . :
Meni je borba nekak iritantnija u ovom nastavku. Više je kompleksna(iako minorno) ,al nekak mi je u prvom bila bolja jer se nije shvacala ozbiljno.Skillovi od party membera su mi bzvz,a i dosta je lagano. Zato su trebali ic na full casual ko u prvom ,pa bar znamo na cemu smo.
Kaj se tice humora za sad je na razini(mozda je suptilniji ,al meni se baš to sviđa) ,a ko zna kakve nas stvari cekaju.
Ima ko problema sa black screenom na pc-u ? I kad sam prvi put pokrenuo je bilo tak al sam stisnu alt+enter i otiso windowed namjestio rezu i sve super. Sad kad god pokrenem dodem do press enter sceena prije main menua i nakon toga samo crni ekran i muzika. Sve sam probo i nista. Kaj je najbolje citam po netu da se to desava vecini ekipe...jbt ubisoft.
Igra je bug fest neznam kak ih nije sram nakon silnih odgoda isporucit ovakav proizvod. Moram resetirat 5-6 puta samo da bi konacno doso u main menu bez black screena.
Doduse moram pohvalit borbu protiv svecenika pedofila koji koriste anal beads krunicu
Ubisoft? :
Ubisoft? :Zadnje njihovo kaj sam igrao je stick of truth i prije toga blood dragon i bome me nece ugledat do sljedeceg south parka.
Jel svaka igra ima Stick of Truth kod u sebi ili?