pugynho fuckas ti licencu za te ligr prvaka i uefa lige, kad nema svih klubova iz tih natjecanja.... sta oni imaju onda samo licencu za tablicu lige prvaka odnosno za skupine lige prvaka... ??? a klubovi su unutra koji upadnu upadnu...
david-bowie Ove godine se vratila opcija da mozemo patchom ispraviti kriva imena i glupe dresove klubovaBikoz pipl mast tras asPa to je isto ko da igras xy igru i fali je pola i onda neki haker u svom domu se hebe i napravi drugu polovicu Nema smisla ko da sad igram mgsv i fali mi xy stvari u igri koje ce netko u dogledno vrime ubacit u igru Glupa usporedba, ali tako nekako Zato i pes dode u startu 150 kn manje, a nakon dva miseca svako malo akcija pa kosta 180 kn
Prika U pravu si ali jbg mi sto volimo pes jednostavno ga volimo,nemoze se to objasnit!Bikoz pipl mast tras as
fatamorgana Igro sam PES od kada znam za sebe, a onda sam prešao na fifu. Ne radim rat fifa vs pes ali nešto s nečim moraš usporediti.Frend ima pes pa sam kod njega igrao. Šutevi su meni osobno loši, sve ulazi u gol itd. Ono što mi se sviđa jest svakako što igrači nekako imaju težinu i ne možeš raditi slalome samo tako.Golmani nisu na nivou.Licence su priča za sebe, i ne nije mi gušt igrati s North London. Na kraju krajeva igra mi čak nije ni zabavna. Puštam sada na stranu realnost i sve to, jer bit igre je igranje. Igrao sam i pes 4 pa nije baš bio realan ali je bio zabavan u pm u ono doba 8)igrao sam i najnoviji demo i opet mi nije to to. PES ima svojih fanova i kupaca i ne će se sigurno ugasiti.Preživio bih i neke licence i neke sitnice da je meni sve to skupa zabavno, igrivo itd. Ali neke stvari me previše bodu u oči. Da PES nema LP licencu vjerovatno bi puno manje prodao...Meni je iskreno žao što PES više nije onaj PES koji sam ja igrao. Vjeruj mi da bih se prvo vratio na PES da se pokazao. Ni tu master ligu nema kako bog zapovjeda. Ja igram i dosta protiv kompa pa mi je i to bitan segment igre.Meni PES bolji ali to je to svatko ima svoj ukus i drukcije videnje necega zato nas to cini ljudima ;)
fatamorgana Haha fata ove godine sam nabavio za nasu regiju pa ces dobitBikoz pipl mast tras asHehe bumo vidli :-P
Gazza Lista svega licenciranoga u novom PES-u,od stadiona,liga,klubova,reprezentacija.https://pes.konami.com/us/pes/exclusive-competitions-in-pes-2016/#
fatamorgana Lista svega licenciranoga u novom PES-u,od stadiona,liga,klubova,reprezentacija.https://pes.konami.com/us/pes/exclusive-competitions-in-pes-2016/#Prilicno siromasno ali i ocekivano. Bit ce patcheva brzo tako da onda biti sve kako treba.
Gazza Šteta da nema niti jednog našeg kluba,barem reprezentaciju da su ubacili.fatamorgana jel se može naći patcheva za ps3?
Prika Zamisli ima marakana,bas siromasno!nema dortmunda a kao sto je reko fata bit ce patch samo se nadam brzo
fatamorgana Šteta da nema niti jednog našeg kluba,barem reprezentaciju da su ubacili.fatamorgana jel se može naći patcheva za ps3? Rekli su da ce biti patcheva, ima nasa repka ali nije licencirana.
fatamorgana Pozdrav ekipica zanima me hoce li igra biti region lock ?Ma ni to se jos ne zna kao ni da li ce biti 2vs2 online mode. Skrivaju supci vjerovatno nista od toga zato i sute :-(
peter_wang Mene najvise brinu serveri jer proslogodisnji pes je imao silu laga :( Hoce li imati licencu za Hr repku i DinamoZg?
Prika Taman nas ima cetvorica sto igramo PES sa ovog foruma Treba poslati frend request svima koji igraju pes