Kad izlazi PES ovo se nabavlja prvi dan. Negdje sam procitao da od ovogodisnje prodaje zavisi sudbina cijelog serijala.
nemoj me krivo shvatit, ali ako je istina šta si napisa, onda je ovo zadnji pes. imaš samo jedan razlog zašto se ekipa neće prebacivat na pes, šta znači da će se prodat u isto ili manje primjeraka.
prvo i jedino je FUT( ne igram), a onda sve ostale sitnice koja fifa ima, a pes nema(dresovi tj licence,stadioni itd itd). toliko toga fali pesu u odnosu na fifu da je to nenormalno.znači pričam o prezentaciji igre
i da se razumimo ,izbaciija sam gameplay iz jednadžbe. znači nije uopće bitno čiji je gameplay bolji. jer samo nama i rijetkim fanaticima, koji tražimo simulaciju je bitan gameplay, a takvih je jako,jako malo u odnosu na ove druge, šta je u principu žalosno, jer
iako mi je demo fife 16 odličan, takav je u najmanju ruku trebao biti demo fife 14. znači ovo smo trebali imat prije dvi godine.
znači , samo radi zaostatka pesa fifa ne mrda s mista. za pes sam se ionako pomirio da nema ništa od njega sa ovim failovima na ps4.
mislija sam , ako su na ps3 zakazali, ajde ide fox engine , pa će vratit stari sjaj na ps4.
nažalost od toga ništa, a to dobro znaju oni šta rade fifu, pa oni svake godine sitnice implementiraju u igru, jer nemaju konkurenciju.
kamo sriće da postoji konkurencija, vjerujem da bi onda igre ma kako se zvale bile prave simulacije.
pes sigruno preskačem, pes 15 me izaša nešto sitno cca 90 kn, znate kako. ali i to je bilo previše. fifu 16 ću ocijenit nakon 15-ak dana igranja online, znači seasons ne FUT i kauč mp.