Da,ubrzali su gameplay dosta.Odigrao nekih dvadeset tekmi sve je puno fluidnije nego na PES 15.Golmani i dalje muku muče s plasiranim R2 udarcima,pa i na super star težini.Neymar je ko superman,puknem mu loptu po zemlji u for,on iza obrambenog igrača jedno pet metara i prešiša ga ko od šale.Po kiši se malo previše skližu i padaju kao da igraju u tenisicama
Je l' će ostati isti princip MyCluba ko i prošle godine?Da ja ne mogu kupiti igrača kojeg ja hoću nego moram vrtjeti one idiotske lopte,pa kojeg dobijem,dobijem
PES 2016
Premalo pjesmi, no svira se na terenu, da protivnik pleše :)
http://www.dualshockers.com/2015/09/02/pes-2016-soundtrack-revealed-includes-queens-classic-we-will-rock-you-and-royal-bloods-figure-it-out/
Opet lutrija s crnim loptama u myclubu,ne sviđa mi se to nikako.
https://youtu.be/2CtO-abNNHw
neznam, meni je sve to preloše. lopta u for-nepogrešiva, pucanje, pa 90% ulazi. i recimo komp uvik isto igra, npr. juve-roma, na bilo kojoj težini, ja sa romom gost. komp počinje sa centra dodaje prvom ili odmah na stranu beku( uvik ista strana) i nabacivanje sa centra uz aut tog beka u 16 na moratu, i tijekom cile tekme to radi bezbroj puta, mislim na duge lopte na 16 m. loše,loše,preloše mi je ovo.
i koliko god meni dobro jer sa romom igram, totti sprinta ko lud, daje golove sa 30m,to nije realno.pogotovo brzina, uglavnom puno toga ne valja. moje novce neće dobit.
Vidim spominješ realizam, a vala nećeš ga se nagledati ni u Fifi..
https://pes.konami.com/pes/introducing-the-new-master-league/
Novi izgled master lige,valjda će biti i online master liga.Ne vidim da se spominje u tekstu ili sam ćorav
Jao jao jedva cekam
Bikoz pipl mast tras as
https://pes.konami.com/pes/introducing-the-new-master-league/Ne vjerujem da ce je biti. Imas myClub
Novi izgled master lige,valjda će biti i online master liga.Ne vidim da se spominje u tekstu ili sam ćorav
Kad izlazi PES ovo se nabavlja prvi dan. Negdje sam procitao da od ovogodisnje prodaje zavisi sudbina cijelog serijala.
Izlazi za 6 dana ako se ne varam
Bikoz pipl mast tras as
15.9 Amerika, 17,18.9 Europa odnosno UK
Kad izlazi PES ovo se nabavlja prvi dan. Negdje sam procitao da od ovogodisnje prodaje zavisi sudbina cijelog serijala.nemoj me krivo shvatit, ali ako je istina šta si napisa, onda je ovo zadnji pes. imaš samo jedan razlog zašto se ekipa neće prebacivat na pes, šta znači da će se prodat u isto ili manje primjeraka.
prvo i jedino je FUT( ne igram), a onda sve ostale sitnice koja fifa ima, a pes nema(dresovi tj licence,stadioni itd itd). toliko toga fali pesu u odnosu na fifu da je to nenormalno.znači pričam o prezentaciji igre
i da se razumimo ,izbaciija sam gameplay iz jednadžbe. znači nije uopće bitno čiji je gameplay bolji. jer samo nama i rijetkim fanaticima, koji tražimo simulaciju je bitan gameplay, a takvih je jako,jako malo u odnosu na ove druge, šta je u principu žalosno, jer
iako mi je demo fife 16 odličan, takav je u najmanju ruku trebao biti demo fife 14. znači ovo smo trebali imat prije dvi godine.
znači , samo radi zaostatka pesa fifa ne mrda s mista. za pes sam se ionako pomirio da nema ništa od njega sa ovim failovima na ps4.
mislija sam , ako su na ps3 zakazali, ajde ide fox engine , pa će vratit stari sjaj na ps4.
nažalost od toga ništa, a to dobro znaju oni šta rade fifu, pa oni svake godine sitnice implementiraju u igru, jer nemaju konkurenciju.
kamo sriće da postoji konkurencija, vjerujem da bi onda igre ma kako se zvale bile prave simulacije.
pes sigruno preskačem, pes 15 me izaša nešto sitno cca 90 kn, znate kako. ali i to je bilo previše. fifu 16 ću ocijenit nakon 15-ak dana igranja online, znači seasons ne FUT i kauč mp.
Ja se sa tobom potpuno slazem, prezentacija i marketing prodaju proizvod i to je na strani Fife sigurno. Druga stvar je sto se meni fifa ne svidja ni u kom segmentu jer mi nema dodirne tacke ni sa realizmom ni sa igrivosti, meni je ta igra vracena od 2008/09/10 na nivo od 2002/03 i sa fudbalom nema dodirnih tacaka.
Ako PES prestane da izlazi ja jednostavno se moram pomirit da nemam fudbalske igre jer mi FIFA nije alternativa uopste. Jedino se nadam da ce 2K uzeti da pravi fudbalske igre ali cisto sumnjam.
Niko nije kriv Konamiju sto mu se svi serijali raspadaju, samo eto meni je zao kao igracu da mozda necu imati sta igrati sljedece godine.
Šteta da nema MLO,ne valja mi taj myClub nikako.Kad ne mogu dovest igrača kojeg ja želim,nego ona *ebena lutrija s crnim i zlatnim loptama,bezveze.https://pes.konami.com/pes/introducing-the-new-master-league/Ne vjerujem da ce je biti. Imas myClub
Ja se sa tobom potpuno slazem, prezentacija i marketing prodaju proizvod i to je na strani Fife sigurno. Druga stvar je sto se meni fifa ne svidja ni u kom segmentu jer mi nema dodirne tacke ni sa realizmom ni sa igrivosti, meni je ta igra vracena od 2008/09/10 na nivo od 2002/03 i sa fudbalom nema dodirnih tacaka.Tocno tako,,i meni bi bilo zao da ga ne bude iduce godine ali mi se cini i da se nisu bas potrudili ove godine iako kazu da su dosta bolji nego lani.
Ako PES prestane da izlazi ja jednostavno se moram pomirit da nemam fudbalske igre jer mi FIFA nije alternativa uopste. Jedino se nadam da ce 2K uzeti da pravi fudbalske igre ali cisto sumnjam.
Niko nije kriv Konamiju sto mu se svi serijali raspadaju, samo eto meni je zao kao igracu da mozda necu imati sta igrati sljedece godine.
Po meni sve licence neka otkupe i malo grafike i bolji su od fife,gameplay ne treba spominjati.ja mislim da nemaju tezak posao ako zele srusit fifu,jedino sad neznam kakvo je stanje s tim licencama
Bikoz pipl mast tras as
PES pada od PES 6. Ni fifa a kamoli PES nisu simulacije. Bez beda bih se prebacio na PES da nešto valja.
Licence ne će imati kao FIFA. FIFA koliko znam ima ekskluzivu za englesku ligu i sada za njemačku (od imena do stadiona)
PES je više ovako za upaliti kada netko dođe. Jedino što im valja je liga prvaka. Ona master liga mi je smjeh kao i FIFA karijera ali opet u fifi barem na nešto liči.
Meni opet nije legao PES GamePlay. Barem igrači ne trče kao da imaju metlu u guzi više.
PES pada iz godine u godinu. Ali ne vjerujem da će se ugasiti. Odakle ta inf?!
Neuer hobotnica
https://vine.co/v/ejpw1WzHFd2
PES pada od PES 6. Ni fifa a kamoli PES nisu simulacije. Bez beda bih se prebacio na PES da nešto valja.Iskreno koliko utakmica si odigrao na PES14 koliko na PES15 da mozes reci da konstantno pada. Izmedu te dvije igre vidi se ogroman korak prema naprijed ne znam od kud ti ta konstatacija.Svjestan sam da nas ima svakavih i svatko ima svoj odabir i on je za njega najbolji ali gledaj samo PES bez usporedbi sa fifom.
Licence ne će imati kao FIFA. FIFA koliko znam ima ekskluzivu za englesku ligu i sada za njemačku (od imena do stadiona)
PES je više ovako za upaliti kada netko dođe. Jedino što im valja je liga prvaka. Ona master liga mi je smjeh kao i FIFA karijera ali opet u fifi barem na nešto liči.
Meni opet nije legao PES GamePlay. Barem igrači ne trče kao da imaju metlu u guzi više.
PES pada iz godine u godinu. Ali ne vjerujem da će se ugasiti. Odakle ta inf?!
Igro sam PES od kada znam za sebe, a onda sam prešao na fifu. Ne radim rat fifa vs pes ali nešto s nečim moraš usporediti.
Frend ima pes pa sam kod njega igrao. Šutevi su meni osobno loši, sve ulazi u gol itd. Ono što mi se sviđa jest svakako što igrači nekako imaju težinu i ne možeš raditi slalome samo tako.
Golmani nisu na nivou.
Licence su priča za sebe, i ne nije mi gušt igrati s North London.
Na kraju krajeva igra mi čak nije ni zabavna. Puštam sada na stranu realnost i sve to, jer bit igre je igranje. Igrao sam i pes 4 pa nije baš bio realan ali je bio zabavan u pm u ono doba 8)
igrao sam i najnoviji demo i opet mi nije to to.
PES ima svojih fanova i kupaca i ne će se sigurno ugasiti.
Preživio bih i neke licence i neke sitnice da je meni sve to skupa zabavno, igrivo itd. Ali neke stvari me previše bodu u oči.
Da PES nema LP licencu vjerovatno bi puno manje prodao...
Meni je iskreno žao što PES više nije onaj PES koji sam ja igrao. Vjeruj mi da bih se prvo vratio na PES da se pokazao. Ni tu master ligu nema kako bog zapovjeda. Ja igram i dosta protiv kompa pa mi je i to bitan segment igre.
Ove godine se vratila opcija da mozemo patchom ispraviti kriva imena i glupe dresove klubova
Bikoz pipl mast tras as