Neces vjerovat ima ljudi sto igraju to "smece" pa im je stalo da vidi promjene prije kupovine.
PES 2016
Onda se ne nadaj previše, jer ne bi vjerovao ima nešto što se zove iskustvo, a ono govori da ćeš dobit par izmjenjenih brojki unutar skripti i to će se prezentirati kao inovacija i poboljšanje.
Kad igra izlazi svakih godinu dana ne mozes vise ni ocekivat. PES 15 je bio odlican za razliku od PES 14 koji je bio neigriv. Zato sto se mene tice ne trebaju puno ni cackat da nesto ne zahebu.
Ne znam zašto nekima nije jasno da će nekim ljudima PES uvijek bit najbolji i da nikakva FIFA ma kolko dobra ili "bolja" bila nikad im neće pasat i nikad je neće igrat. Mislim da kad bi to shvatili bi se riješili ovih glupih i infantilnih rasprava iz teme koje se ponavljaju iz godine u godinu.
Osobno sam uvijek preferirao PES i tako ću uvijek ostat. 2014. kad je bio stvarno loš, prodao sam ga i igrao PES 2013, nisam prešao na FIFU, a nemam ni nikakvu namjeru za takvo nešto u budućnosti. PES 2015 je bio dobar uz sve svoje mušice, a po demu mi se čini da su te neke stvari popravili.
Haha
Gamespot - 9.0
There's little worth in assessing soccer sims by the weight of their game modes, or indeed, the breadth of their official licenses. All that truly matters is what unfolds in those virtual ninety minutes, either against a friend, an online stranger, or the computer. On that test alone, PES 2016 represents the best game in the series since the PlayStation 2 era.
GamesRadar+ - 9.0
The improved Master League mode is a godsend, adding substance to the package and complementing the excellent gameplay. With the advanced collision system, Konami has done in a year what EA has been trying to perfect since FIFA 12. The added physicality and increased number of animations has done wonders for the gameplay. The introduction of an excellent edit mode (see ‘edit it up’ for more details) to the PS4 version even makes the usual lack of licenses a relative non-issue.
https://www.youtube.com/watch?v=pzIMH2Z8nq4
Zanimljibo dugo ovakve ocjene PES nije dobio. Nadam se da ce to biti tako i nakon 50 tak tekmi.
Pa dobio je prošli PES isto slične ocjene.
Isto tako je PES 14 dobio na Meti 78/100...to ti samo pokazuje koliko su te ocjene nebitne u nogometnim igrama jer ih recenzira ekipa koja vjerojatno odigra 20 utakmica na Semi pro tezini sa Barcelonom protiv Arsenala i njima to bude : tako da ovakve ocjene više ne vaze.
Fifa isto tako dobije 80+ ocjene isto zadnje dvije godine pa igra sucka.
Ja samo zelim 2K da ude u nogometnu utrku.
Nis od 2K-a jer ima svoju publiku u najboljoj simulaciji, ak se vec to ima tolko spominja, njihova je u timskim sportovima daleko nakblize tome.
Bilo bi bolje da se vise posvete hokeju, de su se vec dokazali.
A PES, ak je bolji od ovog starog demoa, onda mora biti dobar.
Jos malo,samo fali jaka zima
jesu sta promjenili u ovom nastavku? nisam ni demo igrao jbg... nedostatak vremena :/
Gamespot - 9.0Kakva su ovo dodavanja?? I zašto lopta usporava bez razloga?
There's little worth in assessing soccer sims by the weight of their game modes, or indeed, the breadth of their official licenses. All that truly matters is what unfolds in those virtual ninety minutes, either against a friend, an online stranger, or the computer. On that test alone, PES 2016 represents the best game in the series since the PlayStation 2 era.
GamesRadar+ - 9.0
The improved Master League mode is a godsend, adding substance to the package and complementing the excellent gameplay. With the advanced collision system, Konami has done in a year what EA has been trying to perfect since FIFA 12. The added physicality and increased number of animations has done wonders for the gameplay. The introduction of an excellent edit mode (see ‘edit it up’ for more details) to the PS4 version even makes the usual lack of licenses a relative non-issue.
https://www.youtube.com/watch?v=pzIMH2Z8nq4
Pa ne treba lopti razlog za usporavanje to je fizika, ako misliš ovo na 0 meni je to sasvim normalno da lopta nakon 30m usporava s obzirom na jačinu udarca.
Hobby Consolas 88
Meristation 8.5/10
IGN Spain 8.5
XGN 8.5
Gameblog.fr 8/10
Multiplayer.it 8.2
Pa ne treba lopti razlog za usporavanje to je fizika, ako misliš ovo na 0 meni je to sasvim normalno da lopta nakon 30m usporava s obzirom na jačinu udarca.Općenito, i ove na jako kratke relacije opet usporavaju i prilagođavaju se igraču umjesto suprotno.
Uvijek imas pass assitent, smanji na nulu pa manualno dodavaj loptu brzinom kojom zelis i kako zelis.
I kod štopanja, pucanja, driblanja...
U svemu imas assistent, ukljuci sve na manual pa probaj igrat.
Skinuo sam FIFA 16 i PES 16 demo i moram priznati da je pes puno bolji (meni) od fife, nisam kupio nogomet već 5 godina ali ovaj bi čak i mogao kupiti tako oko zime.