baš sam skinuo PC verziju čisto da malo vidim klubove i od engleza jedino manchester utd licenciran hahah , no ionako igram bayernom uvijek

nego barem su izmijenili komentatora koji nije vise onako dosadan kao onaj jon champion prije :)
komentator me podsjeca na glas iz medal of honora,ja igram s man utd i kad pucam s martialom to je strava dodje mi da padnem s kauca od soka!
Steta i da transferi nisu odradjeni pa bolje igrat onda pes 2015 ovako mi se neda igrat s nekim online kad mi u man igraju falcao,van persie di maria i ostali nema veze s vezom

baš sam skinuo PC verziju čisto da malo vidim klubove i od engleza jedino manchester utd licenciran hahah , no ionako igram bayernom uvijek

nego barem su izmijenili komentatora koji nije vise onako dosadan kao onaj jon champion prije :)
komentator me podsjeca na glas iz medal of honora,ja igram s man utd i kad pucam s martialom to je strava dodje mi da padnem s kauca od soka!
Steta i da transferi nisu odradjeni pa bolje igrat onda pes 2015 ovako mi se neda igrat s nekim online kad mi u man igraju falcao,van persie di maria i ostali nema veze s vezom
pa šta reći, kad ni transferi nisu odrađeni. lošiji gameplay od 15, a igrači u pes 16 još iz 15. strava, mislim da su definitivno gotovi.

za 20 dana će na storu bit max 250 kn, ka prošle g.

Kako to obicno biva, u demo prikazu jedno, a kad izbace igru dobijes sasvim drugu stvar. Mozda koji patch rjesi stvar mada sumnjam. Šteta za sve.

Sent from my S5 using Tapatalk
Na PS2 si morao izdati kompletnu igru.
Nema patcheva,nema nedovršenosti inače ključ u bravu.
Danas je to smjeh.

Slazem se, nazalost vecina igara izlazi poluzavrsena, tek da se prodaje pa je u hodu sređuju i dovrsavaju.
Steta cini se po vasim komentarima da se nista bitno nije promjenilo ni u ovom PES-u u odnosu na prethodne.
Kao da su se pomirili u Konamiju da bolje ne mogu i ne trude se, vec godinama.

Ne treba tako odmah suditi,treba pustiti par dana da vidimo ali cinjenica jest da igra ima dosta nedostataka,vidit cemo

A gle meni je PES 2015 bio dobar, i da ima samo par animacija iz ove verzije i ovu ML meni ne bi trebalo nista novo. Ali oni su bukvalno otisli 3 korak u nazad i vratili neke bugove iz 2008 godine tako da je meni licno ovo najgori PES zadnje 4 godine.

Ne znam sta se cudite ljetni transferi nisu nikad bili updejtani kad je igra izasla. Kasnije to srede.
Igra uopce nije losa samo da malo uspore gameplay. Bowie ti si fifoljubac pa da ti kazem nesti i ovakav PES je bolji od bilo koje fife :-P

Haha fata kad cemo?ja sam jos dva dana noc pa mozemo iza

Evo prvi patch grbovi,dresovi za premier ligu, gore pod news ima "patch files and kits" ne mogu stavit direktan link preko taptalka.
http://www.pesworld.co.uk/?m=1

Majstore bravo,kako se stavlja?

To ga na PM pitaj a ne javno.  8)

Ne znam sta se cudite ljetni transferi nisu nikad bili updejtani kad je igra izasla. Kasnije to srede.
Igra uopce nije losa samo da malo uspore gameplay. Bowie ti si fifoljubac pa da ti kazem nesti i ovakav PES je bolji od bilo koje fife :-P
hahahaha, kakav fifoljubac . dobra baza :, okorjeli pesovac do pesa 2008. ja igram ono šta mi je bolje. pa hebote 2015g je pri kraju, a oni online nemaju kako spada. ne prihvaćam platit i igrat nešto šta je nedovršeno,itd,itd ide 2016 g još malo, a pes još stoji na issu, jer je isti ko i onda, dapače gameplay je bolji bio, a licence i sve drugo isto. komodno možeš igrat npr pes 13, sam ubacit transfere i igrat kao i pes 16, sa razlikom da mi je pes13 gameplay bio bolji. kužiš šta hoću napisat. fifa 15 je bila loša, a opet bolja puno od pesa. ali tamo mi bar online radi, licence,itd,itd. uostalom uopće je glupo pričat o bilo čemu, svak će igrat ono šta želi i to e to.

Kako to obicno biva, u demo prikazu jedno, a kad izbace igru dobijes sasvim drugu stvar. Mozda koji patch rjesi stvar mada sumnjam. Šteta za sve.

Na PS2 si morao izdati kompletnu igru.
Nema patcheva,nema nedovršenosti inače ključ u bravu.
Danas je to smjeh.
upravo to. i to u svim hebenim igrama, od rpga do coda

Tako je svatko ce igrat ono sto mu je bolje. Zato si ti igrao Fifu 15 a ja PES15 koji je bolji od Fife ;-)

Tako je svatko ce igrat ono sto mu je bolje. Zato si ti igrao Fifu 15 a ja PES15 koji je bolji od Fife ;-)
Upravo tako  I nadam se da smo napokon dobili forum di mozemo normalno raspravljat  Fata  nabavil bum pesa 16 jednom da te oderem online

Online puno bolje izgleda i sporiji je nego offline bar meni ili sam se naviko vec

Ima li nekoga ovdje da je uzeo s nekim PES 2016 po pola ?? Zašto pitam, zanima me u vezi ovog pre-order bonusa, da li ste ga dobili oboje ili samo onaj igrač s čijeg je acc-a kupljena igra ?? Hvala.

Ima li nekoga ovdje da je uzeo s nekim PES 2016 po pola ?? Zašto pitam, zanima me u vezi ovog pre-order bonusa, da li ste ga dobili oboje ili samo onaj igrač s čijeg je acc-a kupljena igra ?? Hvala.
Prvo odavno je ukinut gameshare i nema ti prika uzimanja igara za ps4 po pola a drugo koji je pre order bonus?