Nema dva na dva
Liga prvaka uzas,slozis skupinu a tamo pes united jer nemaju licencu za ostale klubove
: : : : 87/100...pa ti recenzenti nisu normalni.
Čak su i gameplay (kakav je da je) usrali u finalnoj igri po onome šta čitam.

Nema dva na dva
Liga prvaka uzas,slozis skupinu a tamo pes united jer nemaju licencu za ostale klubove
To je bilo za ocekivat zna se da nemaju licence a i rijesit ce se s patchem kad dode ubrzo.Ali ovo za 2vs2 mi ne ide nikako u glavu.

Do sad sam transfere rucno radio

Ma sve znam,igra mi se cini malo prebrza i sad sam upravo uzeo loptu s centra pretrcao tri igraca i zabio gol na superstar

Evo malo odmorio,neznam mozda sam vise ocekivao,nekako mi i uklizivanja nisu ko prije,jos nisam igrao ili naletio na c ronalda ili messija pa mozda i nisam vidio najgore ahha
Uglavnom treba pod hitno patch jer mi se neda stavljat u ligu prvaka lazio ili napoli da bi zamjenio pes united i takve.online jos nisam stigao odigrat,ovih cu dana kad fatamorgana bude za porciju
Transferi uopce nisu napravili,npr nema memphisa u man utd a taj transfer je dogovoren jos prosle sezone i preso je cim se otvorio transfer market tako da ama bas niti jedan transfer nije napravljen.
Nadam se da ce mi sjest jer za sad nisam bas odusevljen

baš sam skinuo PC verziju čisto da malo vidim klubove i od engleza jedino manchester utd licenciran hahah , no ionako igram bayernom uvijek

nego barem su izmijenili komentatora koji nije vise onako dosadan kao onaj jon champion prije :)

Sto budes vise igrao uocavat ces "sitnice" koje te tjeraju da ostavis gamepad i nikad vise ne upalis igru.

Lopta nevjerovatno usporava kada se priblizi igracu ukoliko si je naprimjer poslao sa centra na krilo, kao da se igra po mocvari. Kretanje igraca je takodjer kao po mocvari a promjena smjera nema nikakve inercije.

Ali najgora stvar je sto kod odigranog duplog pasa igrace se ukopa i ne mozes koristiti brzo trcanje da ides na loptu nego on lagano kaska dok protivnik sprinta na loptu. Ista stvar se nekada dogadja i kod dubinskog pasa trokutom.

Ima i pozitivnih stvari, sutevi glavom znaju stvarno biti realni a nekada i golovi budu realni pogotovo sutevi unutar 16m.

Upalio danas PES 2015 i preporodio se.

ma čekam igru za PS4 pa ču tamo igrat , na PC me uopče ne zanima

Evo odigrao par online tekmi nisam ni ja bas zadovoljan prebrz gameplay unistava igru, rodeno je za driblere ovo sto kaze voltriz nema nikakve inercije kod promjene pravaca vrte se ko ringispil.

pa šta je nakraju full igra gora od dema ?

Kako to obicno biva, u demo prikazu jedno, a kad izbace igru dobijes sasvim drugu stvar. Mozda koji patch rjesi stvar mada sumnjam. Šteta za sve.

Sent from my S5 using Tapatalk

Ja nisam igrao demo pa ne mogu suditi da li je bilo promjena. Ali ja sam odmah iznio kakvo je stanje cim sam odigrao par utakmica, nazalost sto vise igras vise primjecujes nebuloze.

Ne smatram igru simulacijom, uostalom simulacije i nema na trzistu, ali oni padaju i na onim najarkadnijim elementima Uzimanje lopte i kretanje igracu su arkadna katastrofa. Trcis ravno skrenes naglo desno, odbrambeni ostane iza tebe par metara imas slobodan prilaz golu... mislim o cemu mi ovdje pricamo?

Meni samo smeta taj brzi gameplay, zbog toga su ta kretanja cudna.

pa šta je nakraju full igra gora od dema ?
pa ka da je demo bio šta bolji. nema razlike, odmah se vidilo da je igra loša i to lošija od očajnog pesa 15. ma pes je prošlo svršeno vrijeme-nažalost.

neznam, meni je sve to preloše. lopta u for-nepogrešiva, pucanje, pa 90% ulazi. i recimo komp uvik isto igra, npr. juve-roma, na bilo kojoj težini, ja sa romom gost. komp počinje sa centra dodaje prvom ili odmah na stranu beku( uvik ista strana) i nabacivanje sa centra uz aut tog beka u 16 na moratu, i tijekom cile tekme to radi bezbroj puta, mislim na duge lopte na 16 m. loše,loše,preloše mi je ovo.

i koliko god meni dobro jer sa romom igram, totti sprinta ko lud, daje golove sa 30m,to nije realno.pogotovo brzina, uglavnom puno toga ne valja. moje novce neće dobit.
evo qutam sam sebe. ovo je demo opisan, a nisam htio dalje gadit igru dok svi ne odigraju i uvide da je ovo možda najgori pes još od pesa 6 tj pesa 2008 na ps3

PES 15 je odlican, za ovo cemo jos vidjet ne da mi se bas nakon 3 tekmi donosit zakljucke.

PES 15 je odlican, za ovo cemo jos vidjet ne da mi se bas nakon 3 tekmi donosit zakljucke.
nije bio loš offline u odnosu na druge pesove, ali ja igram samo online koji je loš