Odigrao sam 5-6 utakmica na PC-u
Ne znam...
Gameplay je zabavan. Osjeti se težina igrača, dodavanja su zabavna, igra je taman brzine
Igrači utrčavaju, bore se, igra se ne svodi samo na igrača s loptom i onog koji ide na njega
Golovi daju zadovoljavajuć osjećaj, no i dalje su 1 na 1 situacije prelagane za zabiti. Golmani odlično reagiraju na ubačaje, pogotovo iz slobodnjaka, no zato su 1 na 1 skoro pa bespomoćni
Veliki minus je činjenica da je PC verzija takoreći port last-gena
Grafički su MORALI napraviti bolje
O licencama da ne govorim. Gubim strpljenje s time jer koliko god gameplay bio važan, prezentacija kaska. Da ne govorim o smijuriji da je samo jedan jedini engleski klub licenciran.
Za sada me taj gameplay drži i čekam option file sa svim dresovima i grbovima pa da isprobam ML jer nemam volje igrati sa Merseyside Red i slično.
Ono što je nedopustivo su transferi. Može se pričati o patchu koliko god žele, ali to je čista nedovršenost igre i to je neprihvatljivo.
Vidjet ću kako će biti igrati s licencama i tim transferima, pogotovo ML kojoj se veselim, no činjenica ostaje - ova igra jedino uz pomoć modova (kits, sweet fx i sl.) može postati ono što je mogla biti.