Joj meni pise da veceras od ponoc pocinje automatski skidat,jeli se mora upalit playstation da stoji upaljen pa kad dodje ponoc da se pocne skidat ili ce se sam playstation upalit?neznam nisam jos pre order radio na ps4

Ako imaš namješteno u postavkama da ti PS sam skida update-ove i igre onda će se samo skidat, u drugom slučaju, ne.

http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5014/~/how-to-set-up-automatic-update%2Fdownload-on-your-playstation-system

Ali mora biti u rest modu ne iskljucen,zar ne?

Ali mora biti u rest modu ne iskljucen,zar ne?
Tako je.

E to te ja pitam,ide u rest mode

i meni je jednom bilo u rest mode  , ali nije automatski započeo download preordane igre
dok sa druge strane update za igre i system software je uvijek skidalo automatski

nego ja sam pak naručio igru u sancta domenici pa je očekujem tamo u ponedjeljak/utorak tek

Evo meni se skida vec jupi ja ja

vidis ti si platio 449kn na store digitalnu , a ja sam za te novce naručio fizičku i jos 5% popusta i ispalo me 426kn hahaha

i meni je jednom bilo u rest mode  , ali nije automatski započeo download preordane igre
dok sa druge strane update za igre i system software je uvijek skidalo automatski

nego ja sam pak naručio igru u sancta domenici pa je očekujem tamo u ponedjeljak/utorak tek
Mislim da jos mora biti ukljucen auto login na racunu s kojeg je kupljeno.

imam ti ja taj auto login jos od prvog dana

vidis ti si platio 449kn na store digitalnu , a ja sam za te novce naručio fizičku i jos 5% popusta i ispalo me 426kn hahaha
Al one ce za tih 20 kn igrat vec sutra :-P

Taman iz nocne idem doma malo cu probat pa onda ćorka

Ja upalio jutros da odigram jednu prije posla ali serveri nisu radili tako da nisam. Ajd ako netko igra nek vidi da li ima opcija 2vs2 online?

A jebote sad nesto downloadira i nudi mi exibition match ja mislim da sa amaterima igram uopce nije napeto pa sam odusta dok ne instalira sve pa cu probat,ovako na prvu mi se cini malo brz i topovi su u svaki sut i to nije dobro jer onda ovi koji slabije igraju njima ide u korist sve to,dosuse igrao sam juve-barca pa mozda i nisam u pravu,uglavnom javim se kad oprobam pravo

Ja upalio jutros da odigram jednu prije posla ali serveri nisu radili tako da nisam. Ajd ako netko igra nek vidi da li ima opcija 2vs2 online?
Evo ja cu probat pa javim,naravno ako ovaj download bude kratko trajao a ako ne idem lec pa kad se probudim

Zasto mi jos skida i downloadira,pa covjece odspavo san i dizem se ono na 70% pa jeli moguce da me nervira a da nisam ni upalio igru

Mozes upali i igrat,ali samo exhibition match Juve - Barca tako sam ja sinoc odigrao jednu ;-)

Prika level je stavljen ne na amatere nego na mutave,neda mi se igrat bezveze

Nema dva na dva
Liga prvaka uzas,slozis skupinu a tamo pes united jer nemaju licencu za ostale klubove