U svemu imas assistent, ukljuci sve na manual pa probaj igrat.Ok tnx!
PES 2016
Igra instalirana, odigrao tek dvije utakmice javljam dojmove nakon malo vise igranja. Zasad ogromna pozitiva, ali uzmite ovo sa rezervom svi ostali koji niste PES fanovi.
Na prvu kretanje igraca uveliko poboljsano, golmani uveliko poboljsani, primanje lopte i pasovi zavise od polozaja tijela i jos drugih sitnica. Kazem opet malo sam igrao za neku dublju analizu.
http://www.youtube.com/watch?t=150&v=tcjzwKBkd5kLovren na 3 gubi čistu loptu u svom šesnaestercu, čista simulacija nogometa. 10/10
Igra instalirana, odigrao tek dvije utakmice javljam dojmove nakon malo vise igranja. Zasad ogromna pozitiva, ali uzmite ovo sa rezervom svi ostali koji niste PES fanovi.Na PC igras?
Na prvu kretanje igraca uveliko poboljsano, golmani uveliko poboljsani, primanje lopte i pasovi zavise od polozaja tijela i jos drugih sitnica. Kazem opet malo sam igrao za neku dublju analizu.
Mozda je uzeo preko us storea
primanje lopte i pasovi zavise od polozaja tijela i jos drugih sitnica.Nebi baš rekal, danas sam odigro dvije tekme u demou i upravo mi je najviše zasmetalo što su pasovi brutalno jaki bez obzira na položaj igrača i jačinu pritiska tipke. Posve nerealno.
Doduše, ima nešto vjerojatno i u tome da je stavljeno na assisted :) (po defaultu), ali opet, preprejake lopte, po nekom mom osobnom dojmu.
Nisam baš nešto kompetentan pričati o igri, ima već godina - dvije da sam posve izgubil volju za nogometnim igrama...nit Fifa nit Pes mi nisu ono što su bili, drugi žanrovi su primarni.
Nogač mi može prolazit samo online, a tamo gušt često uništavaju exploiteri
Ko voli, nek uživa, ja preskačem sportske igre dok ne najave Top Spin 5 :) (možda se uzme Fifa jednom, po nekoj jeftinjari, al sumnjam)
Mozda je uzeo preko us storeaSutra za US izlazi.
Radi se o review igru dakle nisam kupovao niti downloadovao.
Evo par zapazanja: igra protiv cpu na superstar tezini je toliko lagana da sam ostao razocaran, 3 kola sa Interom u ML imam 9 bodova i gol razliku 12 ( Roma,Udine i Chievo).
Sto se tice gameplaya, igracima CPU je vrlo lako uzeti loptu a oni tebi skoro nikako. Kada krenes u napada imas toliko prostora na sredini o krilima da ne pricam tako da degazman lopte na krila i tranzicija u napad je toliko lagana da sam vodio Romu 3 do 25 minute.
Golmani su odlicni, pogotovo me jedna situacija pozitivno iznenadila. Lopta sam glavom udario ona se odbila od pod, golman je vec bio legao al je uspio sjedeci jednom rukom preko gola prebacit, fakat odlicno.
Sto se tice negativnih strana, najgluplji potez sto sam vidio jeste da sam odbrambenom igracu izbio loptu a on iako je blizi njoj za 2 metra stoji ukopan.
Ono okretanje igraca sa loptom je standardna boljka, protivnik leta oko tebe ko muha bez glave. Ubacaju su nekako cudni, kada sam igrao sa Man Utd ubacaj mi se cinio tako prirodno ali npr kod Intera kada ubacim sa bekom ne znam gdje lopta ide vrlo tesko mi je procijeniti.
Robusnim napadacima u tvom timu je vrlo tesko uzeti loptu, nosi po dvojicu na ledjima. Za pasova sto sam rekao to stoji, u jednoj situaciji igrac nikako nije mogao da doda loptu od protivnika probao vanjskom da izbaci napadaca lopta otisla skroz u aut. Takodjer okrenut ledjima probao trokut iz prve lopta je vrlo neprecizno isla i naravno presjecena.
Sutevi se meni svidjaju, ima i bombi ali nije to toliko strasno kao ranije valjda jer su golmani visestruko bolji. Takodjer ko je igrao PES 2015 zna kako su igraci CPU vrtili odbranu kako su htjeli sada to nema ni izbliza odbrana se relativno dobro postavlja i uzima loptu.
Master Liga interface me podsjetio na LMA Manager. Ko ne zna kako izgleda evo sa gamespota slika:
Uglavno bolje je nego prosle godine, i klubovi ti nude za igrace normalne cijene blizu trzisnih. Trenutno su mi osjecanja podjeljena, ima poboljsanih stvari a ima i pogorsanih tipa vrlo lakog izgradjivanja taktike i superbrze tranzicije u napad sto ti otvora mogucnost da das gol kako hoces.
Eto pitajte ako vas nesto zanima.
Dupli post ali moram. Jedva cekam da pocnete da igrate da cujem vasa iskustva. Sad sam sa Man UTD dobio Reala 8
Necu nista da baksuziram sacekat cu vas da cujem ali samo cu naglasit da sam sa runijem sa centra slalomom dao 4 gola.
Toliko o igri i ocjenama...koja tezina?
superstar
Ma daaaj
Ja bas protiv CPU ne igram osim demo verzije, samo online to mi je najvaznije. Znaci i dalje su robusni igraci zvijer, tipa Lukaku. Obrana ce biti drukcija to sigurno jer svaki igrac igra drukcije nije to CPU. Ajd bumo vidli za sad zvuci ok
Pa da zato i kazem sacekat cu jos nekoga da podijeli svoje dojmove, ipak je drugacije kada igras protiv covjeka. Ipak mislim da ce i tu biti problema pogotovo zbog toga sto je lopta previse zaljepljena igracu za nogu tako da je vrlo tesko uzeti a vrlo lako driblati. Isto tako npr. Hernanes moze da pretrci bilo koga kao Bale sto ubija gust igranja.
Ono sto mi se svidjelo su promjene u master ligi, igrace sada zaista mozes prodati za velike pare ako imaju dobro sezonu, uveli su i neke levele al to nisam skonto kao lvl1 motivator za kapitena i slicno. Ahh da i kod prodaje je uvedena opcija loan uz buy out option sto je ekstra i realno je.
Ponude ti konstantno dolaze za dobre igrace a kao manager sada mozes traziti transfer i cak birati ligu gdje bi volio preci. (nisam siguran mozes li birati klub jer nisam probao)
Jel postoji opcija za 2vs2 online s iste konzole ili to ga nema u ovoj review verziji.
Nisam to uspio naci, inace ne igram online tako da blage veze nemam.
voltriz nema master lige online?
Ne, koliko ja vidim ima samo my club.
Šteta,ide mi na živce lutrija s onim okretanjem lopti,pa kojeg igrača dobiješ,dobiješ
Hajde kada nabavite igru, bacajte komentare. Jel danas izlazi demo za pc da i to probam