Oke, Sport (online mod, makar zapravo i cijela igra) je genijalan. Stvarno nisam ovo ocekivao. Predobro su to napravili gdje te igra tjera da se koncentriras na jednu stazu i postavljanje sto boljeg kvalifikacijskog vremena. Kad se napokon ispraksiras, i ostvaris odlicna vremena, krenes lagano prema utrkama, uvijek vjerojatno startas u prva 3 i onda pokusavas pobijedit. Predobro.
Svida mi se kako su napravili onaj Spormmanship filmic, evo ja se borim u onoj najnizoj kategoriji (E) i ljudi su stvarno korektni.
No da se vratim Sportu, danas sam onu talijsnku stazu samo rokao, mislim da sam i po 15,20 krugova samo pokusavao dok se nisam isprakticirao. I onda ovo doslo: 
Ali ne stvarno, toliko mi je ovo genijalno napravljeno sa Onlineom da mi je osmijeh od uha do uha cijeli dan. Evo stvarno se vidim da u buducnosti samo GT Sport igram.
Nego imam 2 pitanja, neke stvari koje nisam skuzio do sad. Kako napredujem u Onlineu? Ostvario sam tu pobjedu i par postolja, ali mi u osobnim rekordima i dalje stoji ona prazna crta ispod E razine, kao da nista ne napredujem. Kako to tocno funkcionira?
I drugo, jel se mogu tunati auti kao u proslim GT-ovima? Tipa kupiti bolje motore, auspuhe, amortizere, spoilere, mjenjace... skuzio sam dosad da s onim Mileage pointsima mogu kupovat jedino racing gear, livreje, gume...