Joj daj ne pretjeruj. Tko si ti da uopce odlucujes sta ce, tko i kada pisat ili sta bi trebao raditi. Ono, sta to tebe uopce briga. Imat ces milijun drugih recenzija. Mozda nekome znaci odmah i da procita sto igra nudi ne samo po pitanju onlinea vec i ostalo.
Sta si se uopce toliko uzjebao? Sveti GT i Sony? Imat ces milijun drugih recenzija pa si nadji sto se tebi svidja i da odlucis "e ovo je dobra recenzija".
Fakat ne vjerujem...
Zalosno je kad vec sada nema pravi offline sadrzaj (ono sto trazimo) da se moramo sad vaditi na velicinu patcheva i slika za livery cisto da ti budes sretan "da se svaki detalj pokrije" lol
Ja sam spomenuo i druge stvari. Ak je vec pisao recenziju onda je trebao od nekog posudit VR il volan il sta vec i isprobat to. OFRLJE JE NAPISANO I TOCKA.
PS2MASTER
Koga bi zbilja zanimao sadržaj day1 patcha?
No, ako želiš evo ti sadržaj koji sam dobio u mailu:
This Day-One patch (available now) includes the below feature updates not limited to but including:
Update to all car data (support for rain conditions)
Addition of opening movie
Update of level design
Update of reward sequence
Correction of various issues.
Zbilja da ovo navodim? Da navedem kako su automobili dobili "rain conditions" upravljanje iako kišnih uvjeta nema u igri?
Okay.
Daily workout nije spomenut jer smatram da nije uopće važan faktor...moraš odvoziti 47km po danu da bi dobio novi auto? Big deal...daj sredi se.
VR nemam pa ne mogu ni govoriti o tome...no onaj tko ima VR sigurno je već doznao kakve su mogućnosti...zapravo jako slabe.
Iskreno Challenge je meni osobno lagan...najviše zbog lošeg i sporog AI-a.
Mislim daj ono vadiš neke stvari koje su samo takvo natezanje.
Da zaboravimo činjenicu da je ova igra barebones i da će biti DLC mašina? Vjerojatno zato i nema mikrotranskacija...
Trebam li spomenuti i razno razne izvedenice istih automobila kao i nekih izmišljenih rally verzija i GT3 i GT4 verzija automobila?
Mislim ono Bugatti Veyron kao GT4 auto...ili Ford Mustang kao rallycross auto. Ma daj me nemoj povlačiti.
Ti kupi igru i uživaj. Moja je preporuka da se čekaju popusti i da se igra napuni sadržajem.
E ja sam bas citao da je VR odlican. Kak mozes rec da su slabe ak nisi isprobao VR, A PISAO SI RECENZIJU?
Sta ti smetaju razne izvedenice istih automobila? Kolko god oni bili jako slicni izvana, MEHANICKI su jako razliciti. Eto, mogao si detaljnije napisat dal postoji ikakva razlika u raznim izvedenicama istih auta. NISI NI TO.