Ja sam čekao da izađe Nurburgring jer mi je ta staza mjerilo moram priznati da sam se razočarao: nema povratne reakcije od neravne staze, automobil na nasporijem izlasku iz zavoja jednostavno prelako gubi grip ( ok igram sa isključenim tc ) ali ako je quatro onda se to nesmije tako događati olako. Pri većim brzinama osjećaj mi je nekako plivajući tj korekcije putanje su nekako umjetne, prelazak preko rubnika za razliku od prijašnjih nastavaka uopće ne ruši ravnotežu auta praktički kao da nije niti prešao preko toga. Fali mi i malo više " metalnih" zvukova iz motora ovako se čuje auspuh i kao neko zviždanje turbine sve skupa opet jadno, pogled iz kokpita i dalje očajno zasjenjen više od pola staze unutrašnjost je jako slabo vidljiva. O utrkivanju i debilima koji se nabijaju i guraju u neprirodne putanje kao kreteni neću trošiti riječi.
Btw Nexus vidio sam tvoje vrijeme na ringu - svaka čast ja sa nekom Imprezom nisam ni blizu čak sam odustao zbog tog prelakog gubitka gripa u najsporijim zavojima.