Nisan upao u betu. Valjda treba bit u HDZu.
Zanima me prodaja Gran Turismo Sporta. Sumnjam da ce dosegnuti 10 milijuna kao GT1, GT3, GT4 i GT5. Zasto?
1. Gran Turismo 6 se prvi tjedan u UK-u prodao jednu petinu Gran Turisma 5 http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-09-gran-turismo-6-launch-sales-were-just-a-fifth-of-gt5s
2. Gran Turismo Sport nije "pravi" nastavak
To su moji razlozi. Misljenja?
Jedan od razloga zašto je GT6 imao toliko lošiju prodaju u odnosu na GT5 je to što je igra izašla vani mjesec-dva nakon launcha PS4.
To je bio jedan od glupljih poteza, a sve su mogli ispravit da su napravili port za PS4.
Ovako smo tu di jesmo. Dakle skoro četiri godine, odnosno sedam (od GT5) za one koji su se prebacili na PS4 za vrijeme GT6 od zadnjeg GTa.
Previše vremena. Mislin da se dosta igrača ohladilo od serijala. Nema tog hypa u zraku kao kod prošlih GT igara.
Loša i nejasna promocija GTS-a sigurno neće dobro utjecat na prodaju, tako da bi ovo mogao biti jedan od lošijh GT što se toga tiče.
Ako je dosta velik fokus na onlineu trebali su igru nazvat GT Online i riješit sve nedoumice. Nadam se da griješim pa će karijera tj SP dio biti OK.
Omraženi GT5 i GT6 su mi bile jedne od najigranijih igara prošle generacije. Jednako sam uživa u onlineu i SP.
Tako da se GTS kupuje odmah po izlasku.