Grafika - razocarenje. Okolina i dalje sterilna kao u GT5/GT6. Navukao sam se na one replay videe na netu i sad kad sam zaigrao igru vidim kako zapravo izgleda. Vozni model dobar, ali nekako predugo koci - treba pocet kocit kilometar prije zavoja. I sad najvazniji dio - online utrkivanje. Upao sam na utrku ( Dragon nesto), i to je bilo katastrofa koliki je bio lag i kako su se druga vozila ponasala. Na kraju me, nakon nekih 60 sekundi izbacilo iz utrke. I taj online je glavna stvar u ovoj igri? Nadam se da igra nece flopat kad izade. Ne bih to volio. Ja cu igru kupiti, ali sumnjam da cu bas vozit online trke (jedino ako treba za trofeje haha). Planiram pozlacivati one misije i slicno offline.
Imati ćeš 140 eventova u SP dijelu...koja je svrha kupnje očite online igre, ako planiraš igrati offline dio?
Taj offline dio služi samo kao tutorial.
Očito je da je GTS kako su i govorili primarno eSports igra.
Taj offline dio riješiš u max 10-ak sati.
Što se tiče lagga je bilo ga je (ja sam vozio jednu utrku na onom novom ovalu) koju sam završio drugi, ali bi vjerojatno bio prvi da auti nisu letili na sve strane u prvih nekoliko krugova. Inače uživao sam jer sam bio uvjerljivo brži od ostale ekipe, ali one gore zamjerke oko handlinga i dalje stoje.