Gran Turismo 7 to See Improved Crash & Damage Physics, Coming Before 2017

Gran Turismo creator Kazunori Yamauchi was in Paris last week for the formal unveiling of the new Peugeot Vision GT concept, offering the first chance in quite some time for members of the media to ask him questions. As would be expected, most of them were eager to get him talking about GT7.

The game hasn’t been formally announced, of course, so he was typically coy in his answers but did make some interesting remarks. In an interview with Italian gaming site SpazioGames.it, Yamauchi-san touched on the controversial subject of vehicular damage. Via Google Translation:

“Yamauchi has guaranteed that the seventh chapter will solve many problems related to the physical impacts and simulation of damage, two aspects that have always been taken seriously by fans of this saga. It also confirms a greater number of premium cars in Gran Turismo 7, although – for the moment – Yamauchi-san has preferred not to say too much about figures.

“Finally, when asked about the alleged arrival of Gran Turismo 7 in 2017, as initially feared by some sources, it came a blunt denial: “People will never wait so much.”

https://www.gtplanet.net/gran-turismo-7-to-see-improved-crash-damage-physics-coming-before-2017/

Vozi GT-R  ;D Legenda,.
Također Tourist trophy 2 nije opovrgnuo  ;)
https://youtu.be/GKDB7q115NA

Croatian Retailer Opens Preorders for “Gran Turismo Sports” PS4 Game

A Croatian electronics retailer has published a new listing for a game called “Gran Turismo Sports” and is now accepting pre-orders. For its placeholder image, they appear to have created their own “Gran Turismo 7″ graphic.

Typically, this type of listing is nothing to get excited about – online stores often begin accepting pre-orders and publishing incorrect release dates for games years before they’re officially announced, in hopes of attracting links and attention.

However, things are a bit different with this company, Sancta Domenica. They have an exclusive agreement with Sony Computer Entertainment Europe, and are the sole importer of PlayStation products in the countries of Croatia and Bosnia and Herzegovina.

Their use of the name “Gran Turismo Sports” is also interesting. Notorious Gran Turismo insider Amar212 – who is also based in Croatia and runs Croatian GT fan site GTSurgeons – first teased the “Gran Turismo Sports” name in a post on NeoGAF last month.

Although it would be quite a departure from tradition for Polyphony Digital to drop the number “7” from the name, it may be an effort to differentiate the title, indicating the game might be headed in a different direction or may include motorcycles, as was inferred from the Isle of Man news that hit last year. We’ll just have to wait and see.

https://www.gtplanet.net/croatian-retailer-opens-preorders-for-gran-turismo-sport-ps4-game/

LOL 

Dosao sam pripit doma, i onda jos ovo procitam

Sent from Tapatalk.

Tuhy , jesi se raspitao ista o ovome?

Odgovor Tuhy -a :
"Neka institucije rade svoj posao".
"Nisam kriv radio sam po zakonu"

12 dana kasnije
8 dana kasnije

Ne znam ni sam zašto, ali samo očekivao GT7 na E3 ove godine.
Ipak, Sony je to uradio džentlmenski...pustili su MS da predstave i izbace Forzu ove godine, a sljedeće godine će Sony sa GT-om harati na tržištu. Naravno, ako mu Project Cars 2 ne pomrsi račune. 

GT6 je najavljen na zasebnom eventu i izasao je pola godine kasnije. Ocekujem isto za GT Sport.

Jos uvjek san skeptican prema toj glasini. Sedmicu ocekujem u drugoj polovici 2016,
Zanima me kako ce u igri iskoristit suradnju s FIA-om. Od poboljsanja se najvise nadam boljem AI, vizualna ostecenja me ne zanimaju previse jer se
GT igra cisto kako u SP tako i u onlinu. Mogli bi malo postrozit kazne za kracenja i naslanjanju u SP, isto tako postavit sto vise leaderboarda u SP.

Druga polovica, dvijeišesnaeste?
Slažem se. Ma dok ne odjebu standarde i zvuk usisavača izbjegavam.

Zvuk bi trebao biti ispravljen, ali ce standard auti izgleda ostati.

Ma i ja bi da izbace standarde. u GT5/6 sam ih izbjegavao koliko god sam mogao - vozio sam ih samo kada sam morao. A izbjegavam ih samo zbog toga sto uvijek vozim s pogledom iz kabine, a unutrasnjost standard modelima (kao i Vision modelima) nije modelirana.

Standard cars su velika sramota PD-a. Jednostavno je neprihvatvljivo u vrijeme next-gen, 4K, ultra, hyper, super detalja plasirati reciklirana vozila iz starijih igara. Na kraju, kvantitet nije kvalitet. Izbaci 300 auta, ali kako treba. Na kraju, ako Forza može imati 450 auta, zašto ne može GT?! 

Sto ti znas o tome koliko GT ima ''nerecikliranih'' tj. "nestandard'' modela?

Da li znas ili samo bla-bla volis?

Koliko ih ima?

A zatim cak i odbij od tog broja ''preslicne modele japanaca'' i posebno naglasi koliko ima ''premium'' euro auta...

Nije bitno koliko ima auta, bitno je da su standard auta najveće sranje koje se desilo Gran Turismo serijalu i općenito nekoj racing simulaciji. Kao šta kaže Mirza kvantitet ne smije nikad biti ispred kvalitete.

To su ona pitanja kokosa i jajeta.

Kome smetaju standard auta (ne vozi ako neces) i standard auta narusavaju cjelokupan dojam igre.

Ne razumijem osobu koja može opravdavati standard aute na ovoj generaciji konzola. Ni da mi je Kaz rođeni brat to mu neću oprostiti. GT6 je prvi GT ikada koji nisam ni taknuo, a nije mi uopće žao.

Dakle nemate pojma da GT IMA VISE ""ne-standard"" auta, JEL TREBA PONOVITI DA IH IMA VISE dakle ima ih VISE... ako ne mozete pojmiti da se ponovi ima ih VISE nego sto vi u svojim bebasto neargumentiranim kritikama ZELITE DA IH IMA  8)

A povrh tog broja ""ne-standard"" auta, JEL TREBA PONOVITI DA IH IMA VISE dakle od broja za kojeg neki kmece da kao nema, ima i kao dodatak enciklopediju drugih auta, mahom povijesnih - i o njima se ima u igri i za procitati dovoljno da vidite zeli li vam se jos dalje guglati o tom autu ili kategoriji auta.

Dakako, nije nimalo negativno kad netko to ne zna cijeniti, vrednovati :*  Vidjeti REALISTICNO da GT IMA VISE ""ne-standard"" auta JEL TREBA PONOVITI  nego sto se trazi, em ne umiju cijeniti smisao DODATNIH - OPCIONALNIH - pa u tom svom neshvacanju su jako tuzni i nesretni i placiplackaju onda.

A meni je to zao jer totalno ne shvacaju da IMAJU ""ne-standard"" auta vise nego IGDJE IKADA i plus jos ekstra na njih...

I to kad se broj ""ne-standarda"" umanji za one koje mnogi smatraju duplicima, euorpskih cak ima vise. Itd., itd., itd...