Fromovi DLC-i su već tradicionalno zahtjevniji u odnosu na glavnu igru. Generalno ne mogu reći da je nešto izgledalo umjetno otežano (BB je baš sjajno balansiran) osim pojedinih dijelova DLC-a za DS 2 koji su čisti mazohizam, da ne kažem loš dizajn. DS 3 DLC-i su odlični i umjereno zahtjevni na NG, za ostalo ne nam. Pretpostavljam da na NG+ već moraš paziti da ne budeš uhvaćen u combo inače krepaš samo tako. Za Ringed City DLC na NG preporučeni lvl je čini m se 100, pa i o tome treba voditi računa.
Dark Souls III
Zasad Solo i muka mi je od težine tj.koliko su pojačali protivnike i sa healtom i sa jačinom udaraca.A paralelno još igram i Dark Souls Remastered.Brightown je rješen
Zato ja nisam nikad volio NG+ u bilo kojoj souls igri, ne zato je "preteško" (imam sve achivemente na svim souls igrama) neg je dosadno. Onak undead grancica tenka moj black knight ultra greatsword
Završila sam igru prošli tjedan i veselim se ponovnom prelasku sa svojom Haraldicom (no prije NG+ želim probati riješiti DLC-ove i glupog Namless Kinga). O samoj igri imam samo riječi hvale: Dark Souls III je jedna od rijetkih igara koja me uspjela prikovati uz ekran i ubaciti me u neku vrstu flowa. Šteta jedino što nemam PS Plus pa nisam mogla iskusiti PvP, a vjerujem da bi mi dobro došla i pomoć oko preostalih bossova.
- Uređivano
Nocna_Mandragora ja nikad nisam probao dark soulse, a volim demon soulse i bloodborne. glupo mi krenuti od trojke, a bojim se da bi mi 1 i 2 bili malo tu much za igrati prije nego se bacim na trojku, a opet zbog lore-a i price ne bih volio propustiti. vjerojatno ce ostati sva tri neodigrana s obzirom da mi je sljedeci Sekiro, a nalagerovalo se jos puno toga.
Nocna_Mandragora Ma ne treba ti pomoć (ok, s obzirom da znam koliko si "dobra", možda i bude trebala ). Za neke neke borbe možeš prizvati i offline NPC-e ako ih susretneš na vrijeme i ako ti je pomoć baš potrebna. Obavezni bossovi nisu problem, ali da, od opcionalnih Nameless i Darkeater znaju biti zajebani.
maverick - pa stvarno...DS1 remastered je jedan od bisera gaminga i ako nešto zaslužuje prelazak i preporuku od starijih Fromovih igara, onda je to upravo DS1. Ne brini za lore, ionako je nekoherentan clusterfuck, pa možeš nakon toga slobodno i uskočiti na DS3, ali već nemaš vremena za DS2.
Ali ako nešto danas ima smisla igrati više puta, onda je to DS serijal. Prva dva sam prešao dvaput, a kontam si i treći preći jednom kad me opet uhvati želja.
Meni je originalni DS jedna od najdražih igara. Drugi dio sam preskočila i ne namjeravam ga igrati, dok mi treći dio stoji bok uz bok prvom.
Hm, ne znam što bih ti savjetovala. Za razumijevanje priče i svijeta svakako bi trebalo odigrati sva 3 dijela, no zbog ograničenosti slobodnog vremena na kraju sam i ja odlučila preskočiti jedan nastavak...
Stvarno, nema opravdanja za ne odigrat DS remastered... vjerojatno najbolja Fromova igra overall i jedina fromova igra sa kolko tokko zanimljivin loreon
Mene nije tolko uvuklo ko Dark Souls, možda radi settinga. (I dalje top 5 igra prosle generacije da se razumimo)
Kad smo kod lorea,Witcher, Mass Effect i TES su tu kraljevi bez premca. Premda u DSu volin sta ti nista nije servirano nego moraš sam istražit.
- Uređivano
munja Premda u DSu volin sta ti nista nije servirano nego moraš sam istražit.
isto kao u Bloodborne. Ma Miyazaki je kralj bez premca. Njegova losija igra je jos uvijek bolja od minimalno 90% onoga sto industrija nudi! jedini problem je sto te igre nisu pristupacne sirokoj masi, ali se svejedno uredno i pristojno prodaju sto je znak kvalitete.
@maverick kad budes poceo igrati zovi da pvpamo njubeke ;D
Ne znam kako ali ja sam uspio mašiti pun klinac npc-a tokom igre. I ove što sam posretao sam pogubio ili usrao. Valjda nisam dobro ispratio njihove questove, što mi je baš krivo, ali ne želim spojlat i gledat po netu.
trebas igrati PVP samo. low level minmax Lapp build
čisti terror
pošto sam igrao solo malo sam se najebo ubit kurabu da udjem u DLC ali vrijedilo je. Kad sam se vratio nazad sa +3 ringovima i op lapp setom. Vrijedilo je
fensisuperstar dogovoreno
ahahahaha ja ne vjerujem.
Dark Souls 2: Scholar of the First Sin
Dark Souls Remastered
Bloodborne
Demon's Souls (OG i remake)
...
...
...
...(umetni nekoliko niskobudžetnih igara)
Dark Souls 3