Fromovi DLC-i su već tradicionalno zahtjevniji u odnosu na glavnu igru. Generalno ne mogu reći da je nešto izgledalo umjetno otežano (BB je baš sjajno balansiran) osim pojedinih dijelova DLC-a za DS 2 koji su čisti mazohizam, da ne kažem loš dizajn. DS 3 DLC-i su odlični i umjereno zahtjevni na NG, za ostalo ne nam. Pretpostavljam da na NG+ već moraš paziti da ne budeš uhvaćen u combo inače krepaš samo tako.  Za Ringed City DLC na NG preporučeni lvl je čini m se 100, pa i o tome treba voditi računa.

Objavio/la: Master_X

Zasad Solo i muka mi je od težine tj.koliko su pojačali protivnike i sa healtom i sa jačinom udaraca.A paralelno još igram i Dark Souls Remastered.Brightown je rješen

Zato ja nisam nikad volio NG+ u bilo kojoj souls igri, ne zato je "preteško" (imam sve achivemente na svim souls igrama) neg je dosadno. Onak undead grancica tenka moj black knight ultra greatsword

7 mjeseci kasnije
2 mjeseci kasnije

Završila sam igru prošli tjedan i veselim se ponovnom prelasku sa svojom Haraldicom (no prije NG+ želim probati riješiti DLC-ove i glupog Namless Kinga). O samoj igri imam samo riječi hvale: Dark Souls III je jedna od rijetkih igara koja me uspjela prikovati uz ekran i ubaciti me u neku vrstu flowa. Šteta jedino što nemam PS Plus pa nisam mogla iskusiti PvP, a vjerujem da bi mi dobro došla i pomoć oko preostalih bossova.

Nocna_Mandragora ja nikad nisam probao dark soulse, a volim demon soulse i bloodborne. glupo mi krenuti od trojke, a bojim se da bi mi 1 i 2 bili malo tu much za igrati prije nego se bacim na trojku, a opet zbog lore-a i price ne bih volio propustiti. vjerojatno ce ostati sva tri neodigrana s obzirom da mi je sljedeci Sekiro, a nalagerovalo se jos puno toga.

Nocna_Mandragora Ma ne treba ti pomoć (ok, s obzirom da znam koliko si "dobra", možda i bude trebala 🤣). Za neke neke borbe možeš prizvati i offline NPC-e ako ih susretneš na vrijeme i ako ti je pomoć baš potrebna. Obavezni bossovi nisu problem, ali da, od opcionalnih Nameless i Darkeater znaju biti zajebani.

maverick - pa stvarno...DS1 remastered je jedan od bisera gaminga i ako nešto zaslužuje prelazak i preporuku od starijih Fromovih igara, onda je to upravo DS1. Ne brini za lore, ionako je nekoherentan clusterfuck, pa možeš nakon toga slobodno i uskočiti na DS3, ali već nemaš vremena za DS2.

Ali ako nešto danas ima smisla igrati više puta, onda je to DS serijal. Prva dva sam prešao dvaput, a kontam si i treći preći jednom kad me opet uhvati želja.

Zero Ja sam sve 3 djelove platinirao i svaki završio najmanje 4 puta.I od svih djelova,DS 3 mi je najbolji.

Meni je originalni DS jedna od najdražih igara. Drugi dio sam preskočila i ne namjeravam ga igrati, dok mi treći dio stoji bok uz bok prvom.

Hm, ne znam što bih ti savjetovala. Za razumijevanje priče i svijeta svakako bi trebalo odigrati sva 3 dijela, no zbog ograničenosti slobodnog vremena na kraju sam i ja odlučila preskočiti jedan nastavak...

Stvarno, nema opravdanja za ne odigrat DS remastered... vjerojatno najbolja Fromova igra overall i jedina fromova igra sa kolko tokko zanimljivin loreon

a morati cu onda zaigrati i dark soulse, ali na pc vjerojatno, kad dodje neki popust.

@munja Bloodborne ima najbolji lore koji sam ja vidio u ijednoj igri. ako pak dark souls ima jos bolji, onda kapa dolje.

Mene nije tolko uvuklo ko Dark Souls, možda radi settinga. (I dalje top 5 igra prosle generacije da se razumimo)
        Kad smo kod lorea,Witcher, Mass Effect i TES su tu kraljevi bez premca. Premda u DSu volin sta ti nista nije servirano nego moraš sam istražit.

munja Ajde da je netko veci DaS ljubitelj od BBa 😃 I salute.

I meni je DaS 1 najbolja njihova igra.

munja Premda u DSu volin sta ti nista nije servirano nego moraš sam istražit.

isto kao u Bloodborne. Ma Miyazaki je kralj bez premca. Njegova losija igra je jos uvijek bolja od minimalno 90% onoga sto industrija nudi! jedini problem je sto te igre nisu pristupacne sirokoj masi, ali se svejedno uredno i pristojno prodaju sto je znak kvalitete.

Ne znam kako ali ja sam uspio mašiti pun klinac npc-a tokom igre. I ove što sam posretao sam pogubio ili usrao. Valjda nisam dobro ispratio njihove questove, što mi je baš krivo, ali ne želim spojlat i gledat po netu.

trebas igrati PVP samo. low level minmax Lapp build
            čisti terror
            pošto sam igrao solo malo sam se najebo ubit kurabu da udjem u DLC ali vrijedilo je. Kad sam se vratio nazad sa +3 ringovima i op lapp setom. Vrijedilo je

2 mjeseci kasnije
            godina kasnije

Dark Souls 2: Scholar of the First Sin
            Dark Souls Remastered
            Bloodborne
            Demon's Souls (OG i remake)
            ...
            ...
            ...
            ...(umetni nekoliko niskobudžetnih igara)
            Dark Souls 3