Drugi se uzima samo ak ti se fakat sviđaju ostali nastavci.
Neznam zasto tolko ne volite ds2 meni je bio on najbolji od svih. Ds2, pa ds1r pa tek onda ds3.
Di da pocnem ? Prvo kaj se odma primjeti je ogromni graficki downgrade u usporedbi sa inicijalnim slikama/snimkam. Nisam siguran jel to bilo radi konzola ili zato kaj su na pola razvoja poceli sve radit od nule nakon kaj im je Miyazaki reko da nije zadovoljan(mislim da je ovo prvo jer je u tome legendarnom prikazu ona scena kad se uruši zmajev kostur tam kod Aldie). Vecina lokacija je loša u usporedbi sa lvl designom ostalih soulsbourne igara(ok i treci dio tu ima problema,al nekako ima više smisla za pricu da je sve malo linearnije). Jos tome dodaj nelogicnost lvl designa u kojem iz vjetrenjace prelazis u dvorac koji je u jezeru od lave,al je u zraku ???? Ima tu i dobrih lvl-a tipa majula,dragon aerie,gutter,dlc-i(narucito shulva)...
Previše boss borbi u kojima dosta bossova totalno bzvz i imaju tu neku artifical težinu od koje pati cijela igra i koja zapravo vuce vrlo malo korijena iz prvog nastavka. Također masa boss borbi je prelagana,pa je sam balans nikakav.
Spomenuo sam tu artifical težinu kod boss borbi,al ona se vuce kroz cijelu igru i tako cesto tezinu cini kvantiteta protivnika ,a ne kvaliteta istih. Ili pak imaš totalan bullshit poput onih jebenih sobova u ivory king dlc-u.
Prica je meni osobno najslabija od sva tri nastavka(iako nije loša,a dlc-i super to sve zaokruže) i dosta callbacka se cini isforsirano i imam taj osjecaj da se je koristilo ko filler zbog brzog release date nakon kaj su scrapali razvoj na pola.
OP buildovi kroz razne patcheve su također bili problem,pa se doslovno moglo abuseat neke stvari poput dark builda koji su igru pretvarali u trivijalnu šetnju nakon nekog vremena. Sad je možda situacija bolja nakon kaj su izbacili 460. verziju igre.
Igra je i dalje bila GOTY po meni sa svim nedostatcima,al u souls serijalu je najslabija.
Dosta ljudi je hvalilo PvP u tom nastavku ,ja osobno nikad nisam igrao PvP ,pa nemogu o tome pricat.
edit
http://youtu.be/59eLW1IGUCU
Downgrade o kojem sam pricao,a onda izbace igru za nove sisteme i ni tad ne naprave pomak u grafici da bar izgleda kak je inicijalno trebala.