skyr3xx Director : Hidetaka Miyazaki & Isamu Okano Publisher : Namco Bandai (US, EU) From Software (JP) Žanr: Action RPG Online : COOP, PV PIzlazi : 2016. Platforme : PS4,PC,XONE E3 Reveal Trailer: Gamescom Gameplay trailer
Solid_Snake Otključano.Sorry Blitz, Sky prvi bio.Sky očekujem kad bude službeni materijal da napraviš uvodni post kako dolikuje ovakvoj igri.Za referencu se možeš ugledati na prošle nastavke.A ne samo copy paste kod na dva foruma.
PS2MASTER Znate li da je te slike i infoe objavio lik koji je također objavio glasinu o kupnji Silent Hilla od strane MS-a za 1 milijardu $
Solid_Snake --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Someone explain to me the significance of "eclipse" It's an event that happen in the Berserk manga (a source that FROM seems to love to reference) in which Demons appear in the world for thebirth of a new member of the God Hand / Dark Lord It's an amazing and incredible twisted event, just look at this:http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=166622448&postcount=1259Sve što sam pročitao mi izgleda fantastično, još ako je Miyazaki na čelu, sreći nema kraja.A i puno puno mi više baca na DS1, nego na DS 2.
viper89 nema sanse da je miyazaki. Ovo je radio (radi) B from , A je tek izbacio bloodborne koji su radili od artoriasa.
viper89 A cuj , Miyazaki radi igre generacije ne vjerujem da moze tako brzo "stancat" pogotovo kako je postao i president Froma No anything is possible.cudno je ovo sve od the knowa , znas kakvi su seratori , a na slikama ima cak i asseta iz bloodbornea .. ocekivao sam najavu ds3 kad je namco rekao da ima pol h nove igre za e3 al ne bi me zacudilo da je ovo neki stari build/prve ideje te da ce sama igra izgledati drugacije.
PS2MASTER nema sanse da je miyazaki. Ovo je radio (radi) B from , A je tek izbacio bloodborne koji su radili od artoriasa.Da, ne vjeruju mnogi, ali : http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=166235736&postcount=954
gibanica ali vi zaboravljate da on nije jedini na produkciji igreako ste gledali video gdje pokazu kako rade u studiju on daje dosta slobode svojim dizajnerima i dale minimalne upute kako nebi ogranicio kreativnost ako zeli nesto dodat ili ima ideju da jako nejasne i nedetaljne upute kako bi samo potaknuo crtaca ili dizajnera u radunakon sto sredi sve sto ima sa jednom igrom citav tim predprodukcije i koncepata moze prec na novu igru jer netreba citava ekipa patchat DS2 i BB koncepti se rade doslovno par mjeseci prije izlaska trenutne igre i pri izlasku se dogodi tranzicija izmedu ekipa za novi projekt
chono7 Ma moguće je da Miyazaki radi na ovome. Puno ranije od najave oni imaju spremne materijale, koncepte i nekakve buildove od same igre.
Zero Sve super, ali nekako mi ovo prerano izlazi. Imaju dva teama, ali s obzirom na izradu DLC-a za DS2 i ekspanzije za BB, pitanje kako je to sve koordinirano za DS3. Nadam se najboljem, naravno.
weky Pa čini mi se da nije dugotrajan posao napraviti Dark Souls. Mehaniku već imaju, trebaju samo dodati par novih sitnica u mehaniku da bi je održavali svježom. Trebaju hrpu dobrih dizajnera. Nije baš da snimaju 100 sati voice actinga i MGS animacije.
Zero I to stoji. Nadam se da će još unaprijediti ranged borbu, jer ne vidim koliko melee može napredovati s obzirom da je već od prvog dijela praktički savršen. Eh da, i kameru.: )
rebel1861 Ne znam zašto, ali sve se bojim ovog naslova. Bila bi šteta da se ovakav serijal sroza štancanjem nepotrebnih ili nedovoljno kvalitetnih yearly nastavaka.
PS2MASTER Uskoro. I mislim da se bu pojavilo na PC konfi.http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=167959986&postcount=3
Tzereen Ak nisam igrao Soulse prije, samo Bloodborne koji sam gadno zavolio, dal ću voljet i ovo?I dal ću moć u igru bez prve dvije?