Ponekad je čovjek sam sebi najveći neprijatelj; u ovom slučaju, kao što je Tuhy naglasio, ako se žuri i ne istražuje. Tako sam jučer, prije borbe sa Abyss Watchersima, imao 7 komada Estus Flaska i Bonfire level 3, a nedugo nakon borbe 9 komada Estus Flaska i Bonfire level 4. Pa kako? Jednostavno, nisam dobro gledao. Kaže mi frend (koji isto sad igra) da ga je zajebavao neki protivnik u High Wallu; vratim se tamo, pobijem sve što hoda, rekoh valjda je to to, i uđem u neku veliku prostoriju prepunu kostura i vidim jednu dušu. Svijetli, nemoguće ju je promašiti; kako sam ju onda promašio pri prvom prolasku kod područje, ja neznam. Tu je Estus Shard bio. Ni oko Firelink Shrinea nisam sve istražio, očito. Onaj ključ za 20 000 duša sam odavno kupio, ali nisam otvorio vrata (jer nisam znao kako doći do tamo - opet, nisam istraživao) iza onog tipa koji vitla sa Uchi-kakoseonozove. I onda dođem do onog snježnog grada i ne mogu nastaviti. Nešto sam fulao; kad ono, katedralu u šumi, a bio sam potpuno siguran da sam istražio cijeli Road to Sacrifices (i da, ko za vraga, bio sam u toj ruševnoj zgradi kroz koju moraš proći da dođeš do katedrale).
(nemojte me razapeti zbog ovog, ali ona Boreal dolina, barem ovako iz daleka kad gledaš one kuće, ima baš neki Božićni ''feel'' i lagano podsjeća na gradić Flanoir iz Namcovog Tales of Symphonia)
A inače, sa potpuno drugom taktikom i potpuno drugim oružjem (Stormruler +2), ubio Watcherse ga iz prvog pokušaja.
Nemojte mi zamjeriti što ovako spamam temu, jer sumnjam da ikoga zanima što radim i gdje sam, ali jebiga, sviđa mi se igra i moram to podijeliti sa drugima. Malo za promjenu da nešto pozitivno napišem.