Bojim se da sam zapeo, pa ću samo ovdje postaviti 2 pitanja. Molim, bez puno spojlanja; samo odgovor na ova 2.
Trenutno sam još u onom ''španjolskom selu''; ubio sam divovsko drvo i našao pored njega oltar za koji nemam adekvatni predmet. U onom nazovimo to tako tornju, gdje se sprijateljim sa divom koji baca koplja, sam skužio da je Catarina vitez na pola puta između vrha tornja, pričao sam s njim, a onda se spustio do vatrene nemani u nadi da ću ga zaobići (jer usporeno hoda), i uspio bih u tome jer me nije nanjušio, ali na to se dotični vitez skočio i započeo borbu, junački poginuo na bojištu, a ja dokrajčio beštiju, pokupio dušu i vitezovu opremu - dobar armor set i mač (iako slab durability), btw - i, nedaleko od toga, našao prsten za bržu regeneraciju stamine. E sad, ono što mene zanima je sljedeće:
1. Da li se na nastavak igre moram spustiti u podzemlje (u tom tornju s divom koji baca koplja) u kojem je onaj govnarski demon koji ledi? (jer ga ne mogu ubiti nikako) Samo DA ili NE.
2. Isto tako, na tom dijelu gdje div baca koplja (ono što liči na nekakvo groblje) je jedna drvena kuća u kojoj je s lijeve strane mrtvac i na njemu duša do koje ne mogu nikako doći. Probao sam sa zaletom i skokom; nula bodova. Isto tako, mutno se sjećam da je i jedna duša bila i na prvoj lokaciji (u nekakvoj kuli, na mrtvacu koji visi preko prozora) i nju isto nikako nisam mogao pokupiti. Da li mi za to treba nekakav ability, ili je tu neki skriveni prolaz koji ja ne vidim?
I trenutno sam level 23. Je li to previše? Nemam neki osjećaj da pretjerano farmam/grindam; duše dolaze same od sebe.