Evo sinoć/jutros riješio Cathedral of the Deep, koja uopće nije bila problem jer sam se prethodno ''prenabildao'' (kao što sam spomenuo već, riješio sam Abyss Watchese prije ovog) i sad polako završavam - barem mi se čini da završavam - Boreal Valley. Naprosto predivna lokacija; ne znam što bih drugo rekao. Probao malo Painted World DLC i rekao fak det, vratit ću se malo kasnije.
Kako ne igram legalnu verziju, nema me online, a možda i bolje da me tamo ne siluje neki tip u japankama i običnim krpama.
Zasad 10 komada Estus Flaska i bonfire mi je level 5, čini mi se. Ako sam što fulao, nemojte mi reći. Barem ne zasad.
E da, kako funkcionira New Game? Ostaju nam svi predmeti/leveli, ali su protivnici jači? Barem sam tako skužio.
Što ako želim igrati sa drugom klasom? Mogu li prenijeti statistike ili krećem baš iz početka? Da li se uopće može imati više od jednog lika? (pitam zato jer igra automatski sejva, a kad god vidim u igri automatski sejv uvijek imam taj neki strah da mi se ne pojebe nešto)
Wolf
Kako napreduje pyro prelazak?