• Gaming Vijesti
  • Square Enix više neće raditi ekskluzivne igre za niti jednu platformu

Torgue A ništa, fenbojima je vrijeme da otpišu izdajnike Sony i Square te se okrenu Nintendu, posljednjem pravom bastionu ekskluzivnosti.

Sterlok Nitendo je sjeban emulatorima.

Je. Konzola prodana u 140 milijuna, a igre poput Mario Kart i Animal Crossing u 60 i 45 milijuna i to ne računajući digitalnu prodaju.

Stvarno su ih emulatori sjebali lol

Square hoce reci da bi oni malo vise para, a nisu ni svjesni da problem lezi u kvaliteti njihovih igara a ne u multiju.

Iliti sto je pjesnik htio reci: Nadajmo se da Square vise nece raditi igre.

foggy koliko je square naslova sjebao, a ja ih odigrao, ti za njih ni cuo nisi.

Oprosti kralju nisam te prepozno. Pukni listu

Nemojte zaboraviti Octopath Traveler. To isto valja!

herc pa i one strategije što su isto pixel art.

Poanta je da puše lovu kada izdaju igre samo na jednoj platformi i fala bogu pa su skužili.

maverick Je. Konzola prodana u 140 milijuna, a igre poput Mario Kart i Animal Crossing u 60 i 45 milijuna i to ne računajući digitalnu prodaju.

Stvarno su ih emulatori sjebali lol

Mislio sam na nitendo fanboje, da su sjebani emulatorima po pitanju ekskluzivnosti.

foggy pa nisam ja započeo onu "igra gubi čar ako se ne igra na launchu" lol

maverick Jesi, jer nitko tako doslovno nije ni pričao, vjerojatno se pričalo u kontekstu euforije nečeg novog. Ovo što govoriš je za index.hr članak.