• Gaming Vijesti
  • Square Enix više neće raditi ekskluzivne igre za niti jednu platformu

foggy jel nije da to radi neki drugi tim koji još nije posandrcao za amerikanizacijom?

Iako real time Combat 😬, a dq je bio posljednji bastion turn based uz smt. Baš me zanima kako će to izvesti.

maverick SE je samo dao pečat i izdao igru, u slucaju DQ11. Zato i je dobra da 😃

Znam da im je otišao glavni producent nakon 20god, ali to ne mora nista znacit. I meni je real time combat cudno cut, a pogotovo jer nema valjda nijedne igre koja je uspjela akcijski combat napravit bolje od turn-based inačica.

foggy a pogotovo jer nema valjda nijedne igre koja je uspjela akcijski combat napravit bolje od turn-based inačica.

Oni serijali koji su prvotno nastali kao turn based ne, ali Ys serijal ima odličan akcijski combt.

Takodjer ne mora biti baš baš turn based. Može biti active time battle kao u FF7.

Samo da ne bude Button mashing kako to obično biva.

maverick Oni serijali koji su prvotno nastali kao turn based ne, ali Ys serijal ima odličan akcijski combt.

Slažem se. Scarlet Nexus također ima zabavan combat - no to ne mijenja činjenicu da sve navedeno u jednom trenutku postane masher, jer jednostavno je tako. Zato nisam najveći fan tih akcijskih pizdarija.

maverick Takodjer ne mora biti baš baš turn based. Može biti active time battle kao u FF7.

Remake da, Rebirth jok. Ne želim KH od igara.

foggy Remake da, Rebirth jok.

Ja sam pričao o originalnom FF7. On je imao ATB system koji je valjao.

Prešao sam Remake tako što sam samo stiskao dvije tipke cijelu igru. Znam da je na hard drugačije, ali to svejedno govori da je combat njesra kada je na normal trivijalan.

maverick a ff7 je bio tezak? :-/ nije bilo handholdinga ali klasicna tezina igre. Al zato ff8 najbolji s najboljim card gameom #yeaaaahhh

fensisuperstar ne kažem da je bio težak, ali nije bilo ni drkanja po tipkama.

Prsti me zaboli od takvih igara.

fensisuperstar Al zato ff8 najbolji s najboljim card gameom #yeaaaahhh

Igrao jako davno, ali nisam presao. Išlo mi tada na jetra što je bila njemačka ps1 igra. Ali mogao bih se jednom vratiti.