• Gaming Diskusije
  • Koja igra vas je toliko dojmila da biste joj odmah po prelasku ostavili napojnicu?

Bolje pitanje je za koju igru bi danas platio punu cijenu day 1, a kamoli jos dodatno na to.

60 ili 70 eura digitalno ne treba nikakve napojnice, jer te pare developeri ionako nece vidjeti.

Tih 27% iz ankete je valjda ona ekipa koja inače ima novca i spremnosti za kupiti kozmetičke mikrotransakcije i slične pizdarije. Većina igrača se i inače cigani s promjenama regije, sharingom, neslužbenim preprodavačima, čekaju se akcije s masnim popustima za pretplate i igre i što sve ne, i onda da se još naknadno plaća za…kvalitetu usluge ili iz zahvalnosti?!? No way Jose. Postoje collectors izdanja i slične stvari koje imaju vrijednost i za igrače i za proizvođače. Ne treba dalje tražiti način za izražavanje konkretne zahvalnosti, kao da ionako danas svaka igra nema DLC-e.

Zero Većina igrača se i inače cigani s promjenama regije, sharingom, neslužbenim preprodavačima, čekaju se akcije s masnim popustima za pretplate i igre i što sve ne

Misliš na sebe? 😃

foggy Za ovo, zadnje, da. Al da, inače se smatram pripadnikom romske nacionalne manjine kad je novac u pitanju.😃

Far Cry 5, God of War Ragnarok, Death Stranding

Ja sam i više nego jednom kupio u raznim igrama one supporter packove gdje dobiješ skin ili badge (recimo u Deep Rock Galactic), ili bi jednostavno kupio neki kozmetički DLC pa se tako dodatno zahvalio za igru u kojoj sam uživao. Ali da ću samo tako dati napojnicu za digitalnu uslugu, mislim da neće ići. Nije ovo McDonald’s.

prayer Nije ovo McDonald’s.

Ovo je doslovno najgori primjer koji sam ikad vidio.

prayer pa ovo kako si napisao ispada da ti ostavljas napojnice u McDonaldsu, bar sam ja tako skuzio.

[deleted]

Krivo sam se izrazio valjda, vučem paralelu tipanja u videoigrama sa tipanjem na onom touch automatu u McDonald’s. Oboje je jednako besmisleno.

Ne ostavljam ih nigdje..,. a tamo gdje je sramota ne ostaviti jednostavno ne koristim takve usluge, poput kafića. Ne ulazim u iste. Za mene je napojnica seljačizam, poput nošenja doktoru pršuta i vina.

Ostavljanje napojnice za igre…svakakve gluposti mi padnu na pamet ali tak neš nije nikada.

Ne sumnjamo da ti ne ostavljas nigdje…

prayer Ja sam shvatio kao i @[deleted], zato sam napisao loš primjer jer naravno da ne ostavljaš napojnice u MeGiću.

Moja napojnica je dok im kupim ionako preskupe igre.

Valheim. Ne samo zbog toga jer mi je igra dobra, nego jer developeri komuniciraju s community-em i slušaju ih kad im nešto predlože ili prijave. Također update-ti za igru dolaze svako malo.