• Gaming Vijesti
  • Hogwarts Legacy jedan od najuspješnijih SP naslova uopće. Warner Bros: Nema veze, idemo na live service i mobilne igre

Evo ti razmisljanja veliki kompanija, prodaju 20milj primjeraka SP naslova i umisto da zakljuce gle ljudi stvarno zele SP (a ne live service kao SuicideSquad) oni vjerovatno si jebu mater i govore u jbt. koliko bi razadili da je Hogwards liveservice…

Stvarno ljudi na celu tih kompanija su poluretardi

escoban a ne mislis mozda da imaju neke brojke koje su ih navele na ovakav smjer i da im se svida dugorocnost live servicea ako je izveden dobro?

chono Imaju vide fortnite brojke pokazu prstom i vicu zelim i ja to kao malo neodgojeno dite.

Pa to i je ta pohlepa koperacija, sta nije vise dovoljno zaradit puta 5x od budzeta… Eto im suicidesquad pa dabog da im svaki naslov bude tako uspjesan kao i on, samo su pokopali nekad vrhunski studio i potirali talentirane devove. Ocekivam vrlo brzo masovno opustanje i u WB studijama nakon katastrofalnog suicidesquada

chono A sve je naraslo isto kao i cijene igri i jos ce rast, kao i apetit tih velikih koperacija… Igraci imaju sve u svojim rukama al dok budemo placali skinove 20eura i UT kartice iz godine u godinu bit ce sve gore i gore… I gameing kakvog mi znamo i volimo ce prije ili kasnije izumrit, doslovno ce doci do onoga ata ke bivsi sef EA govorio da cemo placat za sanzer i metke u pusci.

Stvarno su klošari. Ostalo im je čistih nekoliko milijuna od Hogwartsa i nastavak bi se prodao isto fantastično. Ali eto, dobit ćemo zato live servise Hogwarts. Nekako nisam siguran da će to odraditi kako treba.

escoban I gameing kakvog mi znamo i volimo ce prije ili kasnije izumrit, doslovno ce doci do onoga ata ke bivsi sef EA govorio da cemo placat za sanzer i metke u pusci.

A tko kreira te trendove nego saprani gameri i njihovi progori od roditelja, tim kiddarama treba zabraniti pristup kupovanju igara i dodataka za igre te ih nauciti da odigraju naslove kroz zadnjih 20 godina. Za rođendane im kupovati cokolade i smoki😁 a ne davati pare koje troše na debilizme koji kvare industriju.

*Mod, neki je error bio u postanju pa je dva puta objavilo post.

chono pouceni leakovima Inosmniaca gdje i vrlo uspjesna SP igra i nije bas toliko uspjesna za Sony?

Ako prodanih 10mil+ primjeraka(uloženih 300mil, zarađenih cca 600-700mil - bundleovi) smatraš neuspjehom

[unknown]

Ma šta je moguće da nikad nećemo dobiti nastavak Hogwartsa??

Najprodavnija igra u 2023 i to još novi IP. Ako se stvarno odluče za live service, onda se nadam istoj sudbini kao i Suicide squad.

escoban

Ma šta je moguće da nikad nećemo dobiti nastavak Hogwartsa??

Najprodavnija igra u 2023 i to još novi IP. Ako se stvarno odluče za live service, onda se nadam istoj sudbini kao i Suicide squad.

somethingwrong to pitaj Sony, ne mene. Ja ne smatram nista, a i nigdje nije spomenuta zarada.

Osim toga predviden ROI za spiderman 2 je 35%, sto je razlika nevjerojatnih 90+% u odnosu na MM i samo ukazuje kakvi su troskovi i brojke danas. Ratchet je generirao gubitak…Rizik SP igara je nikad veci

Neka, zelim im srecu, ja znam tko ih nece pratit u te vode i to je to. Kad cujem samo pojam mobilni gaming ili mobilna igra odmah mi se zeludac dize i okrenem ledja tome da nista ne vidim i ne cujem i rijesena stvar, posvetim se drugim igrama koje me zanimaju i milina.