• Gaming Vijesti
  • Hogwarts Legacy jedan od najuspješnijih SP naslova uopće. Warner Bros: Nema veze, idemo na live service i mobilne igre

Pročitaj na portalu
Članak

Hogwarts Legacy jedan od najuspješnijih SP naslova uopće. Warner Bros: Nema veze, idemo na live service i mobilne igre

U dvije godine, Warner Bros na gaming tržištu doživio je debakl i monumentalni uspjeh. SP naslov Hogwarts Legacy zaključio je 2023. kao najuspješniji naslov godine s preko 22 milijuna prodanih primjeraka, a ove godine live service naslov Suicide Squad nije kupio praktički nitko. Pogodite na kojem će ovaj izdavač temeljiti svoju buduću strategiju.

Evo ti razmisljanja veliki kompanija, prodaju 20milj primjeraka SP naslova i umisto da zakljuce gle ljudi stvarno zele SP (a ne live service kao SuicideSquad) oni vjerovatno si jebu mater i govore u jbt. koliko bi razadili da je Hogwards liveservice…

Stvarno ljudi na celu tih kompanija su poluretardi

escoban a ne mislis mozda da imaju neke brojke koje su ih navele na ovakav smjer i da im se svida dugorocnost live servicea ako je izveden dobro?

chono Imaju vide fortnite brojke pokazu prstom i vicu zelim i ja to kao malo neodgojeno dite.

Pa to i je ta pohlepa koperacija, sta nije vise dovoljno zaradit puta 5x od budzeta… Eto im suicidesquad pa dabog da im svaki naslov bude tako uspjesan kao i on, samo su pokopali nekad vrhunski studio i potirali talentirane devove. Ocekivam vrlo brzo masovno opustanje i u WB studijama nakon katastrofalnog suicidesquada

chono A sve je naraslo isto kao i cijene igri i jos ce rast, kao i apetit tih velikih koperacija… Igraci imaju sve u svojim rukama al dok budemo placali skinove 20eura i UT kartice iz godine u godinu bit ce sve gore i gore… I gameing kakvog mi znamo i volimo ce prije ili kasnije izumrit, doslovno ce doci do onoga ata ke bivsi sef EA govorio da cemo placat za sanzer i metke u pusci.

Stvarno su klošari. Ostalo im je čistih nekoliko milijuna od Hogwartsa i nastavak bi se prodao isto fantastično. Ali eto, dobit ćemo zato live servise Hogwarts. Nekako nisam siguran da će to odraditi kako treba.

escoban I gameing kakvog mi znamo i volimo ce prije ili kasnije izumrit, doslovno ce doci do onoga ata ke bivsi sef EA govorio da cemo placat za sanzer i metke u pusci.

A tko kreira te trendove nego saprani gameri i njihovi progori od roditelja, tim kiddarama treba zabraniti pristup kupovanju igara i dodataka za igre te ih nauciti da odigraju naslove kroz zadnjih 20 godina. Za rođendane im kupovati cokolade i smoki😁 a ne davati pare koje troše na debilizme koji kvare industriju.

*Mod, neki je error bio u postanju pa je dva puta objavilo post.

chono pouceni leakovima Inosmniaca gdje i vrlo uspjesna SP igra i nije bas toliko uspjesna za Sony?

Ako prodanih 10mil+ primjeraka(uloženih 300mil, zarađenih cca 600-700mil - bundleovi) smatraš neuspjehom

[unknown]

Ma šta je moguće da nikad nećemo dobiti nastavak Hogwartsa??

Najprodavnija igra u 2023 i to još novi IP. Ako se stvarno odluče za live service, onda se nadam istoj sudbini kao i Suicide squad.

escoban

Ma šta je moguće da nikad nećemo dobiti nastavak Hogwartsa??

Najprodavnija igra u 2023 i to još novi IP. Ako se stvarno odluče za live service, onda se nadam istoj sudbini kao i Suicide squad.

somethingwrong to pitaj Sony, ne mene. Ja ne smatram nista, a i nigdje nije spomenuta zarada.

Osim toga predviden ROI za spiderman 2 je 35%, sto je razlika nevjerojatnih 90+% u odnosu na MM i samo ukazuje kakvi su troskovi i brojke danas. Ratchet je generirao gubitak…Rizik SP igara je nikad veci

Neka, zelim im srecu, ja znam tko ih nece pratit u te vode i to je to. Kad cujem samo pojam mobilni gaming ili mobilna igra odmah mi se zeludac dize i okrenem ledja tome da nista ne vidim i ne cujem i rijesena stvar, posvetim se drugim igrama koje me zanimaju i milina.