Sony triba otvorit studio samo za Remakove
https://twitter.com/hazzadorgamin/status/1754061902030970993?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Svakako odigrat ce se ako izade
Sony triba otvorit studio samo za Remakove
https://twitter.com/hazzadorgamin/status/1754061902030970993?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Svakako odigrat ce se ako izade
Kakva nepotrebna generacija konzola do sada
Bilo je u onom leaku da po prodaji igrači troše više i preferiraju više remake/remastere starih igara naspram novih IP-eva ako se ne varam. Meni ne smeta, igra je dovoljno stara da se napravi kvalitetan remake, jedino se nadam da budu uložili malo više truda u ovo naspram TLOU Part 1 i da actually donesu neke nove značajne promjene.
Ja podrzavam remakove i sigurno upadam u tu skupinu da cu radije odigrat remake masterpiecea nego igrat neki prosjecni novi IP… Nije problem u novim IPevima nego u losoj kvaliteti tih igara.
Ovo je logican potez Sonya koji ocito zeli da im sve toptier igre budu na najvecem nivou, malo para uloze puno dobijaju pogotovo ako se za tw IPjeve radi serija ili film… Nebi me iznenadilo da za 2-3 godine dobijemo npr. remaster GOW18
Od svih ovih rimejkova i remastera u poslednje vreme ovo je iskreno jedan od retkih koji ima smisla.
Ako je istina da bi buduce Uncharteda trebao vodit neki drugi dev, onda im je ovo super zagrijavanje.
Novi IP-evi AAA produkcijske razine su vrlo rizični i skupi tako da me uopće ne čudi da se Sony drži provjerene formule - relativno mali ulog, fantastična prodaja. Ovo bih čak i odigrao još jednom, no jedinicu je najviše u kontekstu gameplaya pregazilo vrijeme.
Podržavam remakeove samo ako se radi o dosta starim igrama.
Posebno ako su kvalitetni.
Do sada sam od remakeova odigrao Demon' Souls, Resident Evil 2 i upravo igram RE 3. I svi su mi odlični.
Osobno nisam veliki ljubitelj Uncharted trilogije pa me ne zanima i to ću preskočiti.
Deadwalker Ovo bih čak i odigrao još jednom, no jedinicu je najviše u kontekstu gameplaya pregazilo vrijeme.
Ok se igra, remaster prvog Uncharteda nije baš toliko zastario, ali vidi se da je to po pitanju tehnikalija PS3 igra.
Inače kao netko tko je odugrao original i još platinirao čitavu remaster trilogiju ovaj eventualni remake me uopće ne zanima. Ako se stvarno odluče na to, onda su dotakli dno.
Zero ovaj eventualni remake me uopće ne zanima. Ako se stvarno odluče na to, onda su stvarno dotakli dno.
Dosta je PS5 igraca koji bi je igrali u remake verziji, naravno tu je i PC platforma gdje bi igra bila dobro prihvacena jer tu se radi o jednom od najboljih Sony serijala.
Napraviti kvalitetan remake/remaster/port za masterpiece igru je slicno kao pametno investiranje, npr. TLOU 1 na PC ce se desetljecima prodavati jer je klasik, dugorocno se svaka dobra Sony igra isplati dovesti u svježem stanju na PS5 i PC.
stitrek Koliko je to "dosta igrača"? Mislim, ako se već i odluče na remake, ne sumnjam da će prodaja to pokriti i da imaju neke ankete koje bi potvrdile interes za remakeom, ali ja govorim iz svoje perspektive. Uostalom, ovdje su skoro svi igrači bili u nekom kontaktu s Uncharted serijalom. Ako žele iznova igrati iste igre (btw. čitav Uncharted serijal je dostupan PS5 igračima), onda moram reći da sam razočaran nedostatkom želje za nekim novim IP-om.
Pogotovo za Naughty Dog, ako se ovo pokaže istinitim. Da li želim da trate svoje vrijeme kao jedan od, ako ne i najtalentiraniji dev današnjice na reimaginaciju istog iskustva koje sam kroz njihove igre doživljavao najmanje dvaput u svakom od prelazaka? Ne, ne želim.
I ja mislim da nema potrebe revajvat uncharted, pogotovo original, ali koliko se dalo razabrati iz ovog dokumentarca i izjava mislim da ND uopće ne radi na tome nego su full fokusirani na novi IP koji bi čak mogao biti najavljen vrlo brzo. Ima još jedan SoP prekosutra i Playstation Experience za 2 mjeseca
Zero Pogotovo za Naughty Dog, ako se ovo pokaže istinitim. Da li želim da trate svoje vrijeme kao jedan od, ako ne i najtalentiraniji dev današnjice na reimaginaciju istog iskustva koje sam kroz njihove igre doživljavao najmanje dvaput u svakom od prelazaka? Ne, ne želim.
Da, to je problem što ND dugo nije nešto novo najavio a izgleda da su dosta vremena potratili na TLOU MP igri koju su odbacili, vjerovatno rade na TLOU 3 i nekom novom ip-u.
Mislim da bi ipak trebali prvo napraviti Life of Black Tiger remake.
Ovo stvarno više nema smisla…
Koliko potencijala ima studio i oni se bave remakeovima.
Bojkot.
I onda se brinete za digitaliju, a remasteri frcaju na sve strane, samo sada kupujete igre na 10 godina.
Oof, možda sam to samo ja, ali pošto sam (valjda) prošle godine završio još jedan playthrough Nathan Drake kolekcije, malo mi je čudna ta njihova odluka za remake Uncharteda 1 (ako glasine budu istinite ofc).
Među rijetkima sam kao netko tko nikad nije imao PS2 i nikada nisam imao priliku odigrat starije Ace Combate, Killzone, GOW 1 i 2 i još bezbroj naslova… I bez da sad na njuškalu nađem staru konzolu ili pomoću emulacije, meni su te igre nedostupne.
A svašta.