somethingwrong Aaaaa okay sad gledam šta sve nude, thanks!

Ako sam dobro shvatio, ove PS classics naslove mogu igrat i na PS4, zar ne?

Nisam siguran, nisam probao na PS4, ali ne vidim razlog zašto ne bi moglo

Prvi Uncharted im je bil najmanje popularan.

Meni je oki doki, pogotovo kad su se pojavila ona spiljska bića. To je bio pravi horor kao začeci nečeg još boljeg poput TLoU 1.

prayer Bilo je u onom leaku da po prodaji igrači troše više i preferiraju više remake/remastere starih igara naspram novih IP-eva ako se ne varam

Ko bi krivio nas igrače kad su nove igre smeća.

wooddiebone

I to se isto da raspraviti, mislim da nostalgija tu igra ogroman faktor skomninirano sa činjenicom da smo prije više uživali u igrama. Osobno me sadašnje AAA igre više ne zanimaju jer sam sve već odigrao 300 puta i sve se svodi na isto, zbog toga puno više cijenim indie igre jer iako izgledaju kao guzica barem se trude dovesti nešto svježe.

Tzereen

foggy

Niste nikad vidjeli navijače Hajduka kako izlaze iz Maksimira nakon izgubljene tekme? Potpuno isti su kao ovi na kraju prvog Uncharteda 😃

Počeli su već lagano pretjerivat.

Ne sumnjam da bi ga kvalitetno odradili, ali radije neka rimejkaju Golden Abyss. Njega je igrao najmanji postotak igrača, jedini je Uncharted kojeg nema na "velikim konzolama".

Volim odigrat dobar remake, naravno, al bolje ipak fokus na nešto novo, majku mu. Znam da je to uvijek rizik s financijske strane, al…

Remake je OK ako to ne odvlači pažnju s novih projekata. Prolazno mi je da taj tip remakea radi neki manje iskusan studio s strane kojem nije fokus na kreativnosti. Prvi dio se sasvim solidno drži pa me više interesiraju potencijalni remake/reboot starijih klasika kao šta su Legacy of Kain: Soul Reaver, Dino Crisis itd..

prayer

Pa sam si si tu odgovorio. Većina igara danas je isto. Reciklaža svega i homogenizacija industrije na neku TPS open-world metu dok su čitavi žanrovi tipa stealth, kompletno izgubljeni sa pojavom rudimentarnih stealth mehanika u istim tim TPS open-world igrama.

A da ne spominjem monetizaciju i činjenicu da se ogroman chunk AAA i drugih igara dizajnira isključivo sa njom na pameti. To je rak industrije.

Indie scena je bolja, ali i tu je prisutno silovanje roguelikea. Tek su poneki indie studiji spremni na pravu inovaciju u samom game dizajnu dok se velika većina fokusira isključivo na art pošto imaju šablonu za ostalo.

Tak da možemo sa relativnom sigurnošću reći da su igre prije bile objektivno bolje.