Johanna Faries nova predsjednica Blizzarda
Blizzard Entertainment has appointed Johanna Faries as its new president. Her new role will be effective on February 5, as she succeeds Mike Ybarra, "who left" last week
Johanna Faries nova predsjednica Blizzarda
Blizzard Entertainment has appointed Johanna Faries as its new president. Her new role will be effective on February 5, as she succeeds Mike Ybarra, "who left" last week
Može li ista po tebi popraviti stvari tamo?
herc Može li ista po tebi popraviti stvari tamo?
herc guglaj tko je ženska. Sve će ti biti jasno. Blizzard kao Blizzard je ofišli mrtav. Živio activision.
fensisuperstar elaboriraj malo, zanima me zašto to misliš
Fenix pa to što sam rekao, maknuli su sve ljude koje blizzard čini blizzard i zamijenili čelnika sa nekime tko je imao visoku poziciju u Activisionu. Blizzard je tu samo isključivo kao ime. Sve vode čelnici Activisiona. Da se razumijemo Blizzard je "propo" u kvaliteti davnih dana, tako da možda netko novi možda i nešto može napraviti, ali stari blizzardov sjaj neće nikad biti povraćen. Igre će biti bland as fuck, kao što je Diablo 4. Vremena kad su starcraft, WoW i Diablo bili sinonim za kvalitetu neće nikad biti vraćeni.
Sama činjenica je da je WoW klasik igraniji od Retaila, Diablo 3 se aktivnije igra od izlaska D4, a starcraft je nekoć bio VRHUNAC ESPORTS SCENE, i to nije krivac to što esports umire, to se desilo puno prije toga zbog pohlepe Activision Blizzarda sa starcraft turnirima.
Znaš i sam da ja igram jako puno Blizzardovih igara, D2, D3 čak i D4, i igrao sam početke WoWa pa do sredine kataklizme kad sam jednostavno odustao. Vidio sam i pratio jako puno razvog i situacije svega kroz godine.
Mogu staviti najbolji engine na svijetu, najbolju grafiku muziku ali to nema duše, nema više onog nečeg što bi napravilo nešto u jbt kad igraš. Ovo je čisti activision, i vjerojatno je čisti activision već godinama ali sad kad vidiš da je otišao i Ybara, fakat je kraj svemu. I iskreno mi je žao ali kad vidiš koliko je toga sjebalo u blizzardu, možda i bolje.
super posao zena zna
fensisuperstar Ovo je sve točno. Jebote kakve je igre blizzard prije radio.
Baš kao što kažeš…izgubile su dušu…baš se vidi da im je lova na prvom mjestu…nema tu više ljubavi prema igrama…
Kad se suočiš s optužbama za seksualno zlostavljanje u firmi, stavi ženu da bude glavna.
buz stavi ženu
aRe yOu gEnDeRiNg hEr???!?!?!