Fenix pa to što sam rekao, maknuli su sve ljude koje blizzard čini blizzard i zamijenili čelnika sa nekime tko je imao visoku poziciju u Activisionu. Blizzard je tu samo isključivo kao ime. Sve vode čelnici Activisiona. Da se razumijemo Blizzard je "propo" u kvaliteti davnih dana, tako da možda netko novi možda i nešto može napraviti, ali stari blizzardov sjaj neće nikad biti povraćen. Igre će biti bland as fuck, kao što je Diablo 4. Vremena kad su starcraft, WoW i Diablo bili sinonim za kvalitetu neće nikad biti vraćeni.
Sama činjenica je da je WoW klasik igraniji od Retaila, Diablo 3 se aktivnije igra od izlaska D4, a starcraft je nekoć bio VRHUNAC ESPORTS SCENE, i to nije krivac to što esports umire, to se desilo puno prije toga zbog pohlepe Activision Blizzarda sa starcraft turnirima.
Znaš i sam da ja igram jako puno Blizzardovih igara, D2, D3 čak i D4, i igrao sam početke WoWa pa do sredine kataklizme kad sam jednostavno odustao. Vidio sam i pratio jako puno razvog i situacije svega kroz godine.
Mogu staviti najbolji engine na svijetu, najbolju grafiku muziku ali to nema duše, nema više onog nečeg što bi napravilo nešto u jbt kad igraš. Ovo je čisti activision, i vjerojatno je čisti activision već godinama ali sad kad vidiš da je otišao i Ybara, fakat je kraj svemu. I iskreno mi je žao ali kad vidiš koliko je toga sjebalo u blizzardu, možda i bolje.