FFA je promijenio naslov Recenzija | Prince of Persia: The Lost Crown.

Sup, očekivao sam da će biti odlična igra a ovo je samo dodatna potvrda. Princ se izgleda vratio sa stilom.

Super recenzija. Drago mi je da je igra odlična. Odigrat će se kad se malo smanji backlog. 🙂 Ubisoft se vraćaaaaaaa.

Kad se smanji za 1, 2 boda to i jest to

7/10 do 8/10 igra

Probao demo nakon recimo nedavno odigranih metroidvanija nisan sa nicime odusevljen. Grafika mi se ne sviđa odnosno taj 2d 3d prikaz kao igra za mobitele.

Smeta mi sto neprijatelji nemaju hp crtu pa da znan kad su mrtvi i vec vidin skok i dash mozes koristiti u nedogled i penjati se na mista koja jos nesmis.

A cijena za ovakvu igru je prisrana do kraja

Miro poslije vidis HP neprijatelja( moras zasluzit), i nema ni jedne lokacije do koje mozes doci, a da nije namjenjeno tome, nema cheesanja.

A igra je ko svaka u zanru, ne kuzim ovo za mobitele?? Izgleda ko Blasphemous i igre tog tipa.

I nemojte gledat recu od IGNa jer je puna spoilera i to bitnih.

• [deleted]

Probat cu sutra demo, ali 99% kupujem

Upravo plaćeno.

Recenzije su jebene, demo sam igro 15 min i dopada mi se, a nisam ni pošteno zagrebo po igri.

Baš imam neki feeling da će mi full igra full sjest.

Top reca!

Baš sam happy jer je igra opravdala očekivanja. Demo se skida..

Btw šta onda preporučuješ da igramo na exploration?

Skinuo sam demo, ali ga necu palit. Preordero sam igru 😁

a ekipa koja ga je razviza definitivno zna razliku između pojma “igra” i “igrica”.

Skroz neukusan komentar i iskreno bespotrebno omalovažavanje developera koji rade “igrice”. Ostatak recenzije je na mjestu.

prayer ne vidim tu omalozavanje nikakvo, taj komentar je cisto da se prikaze da se ne radi o igri za mobitele kao sto su mnogi govorili prilikom najave igre, a igre na mobitelu su igrice i to nije nista sramotno tako da kao i inace takvi pasivno agresivni postovi s tvoje strane su potpuno neukusni i nepotrebni.

Govorili smo da grafika izgleda kao da je za mobitele što i je. Metroidvania nije nikakav novi žanr i igara koje izgledaju brutalno ( s puno manjim studijima kad smo kod toga ) je bezbroj.

renda To je tvoj problem što ne vidiš jer ga definitivno ima. I moj post nije pasivno agresivan nego čisto agresivan jer omalovažavaš ljude koji rade “manje igre” naspram ovih što rade veće. Meni je jasno da si mislio da će ljudi pomisliti da zbog grafike igra nije adekvatna te da dobivaju “igricu” no to se na 100 drugih načina moglo napisati bez da se druge omalovažava.

demo sasvim ok al ne dovoljno za day one shopping

Genesis

Isto to, ok ali ne vise od 7,8/10

Mada mozda uzmen ubi+ na misec dana odigran ovo assassina i avatara

Miro ja cu cekat da pojeftini u argentini pa uzet za xbox 😃

Damn kad sam upalio gameplay video mislio sam da gledam nešto krivo s tipa PS1 kad ono to je ta igra 😆

Wtf je ovo