Top reca!
Baš sam happy jer je igra opravdala očekivanja. Demo se skida..
Btw šta onda preporučuješ da igramo na exploration?
Top reca!
Baš sam happy jer je igra opravdala očekivanja. Demo se skida..
Btw šta onda preporučuješ da igramo na exploration?
resident_evil apsolutno, je malo teze, ali nista strasno.
Skinuo sam demo, ali ga necu palit. Preordero sam igru
a ekipa koja ga je razviza definitivno zna razliku između pojma “igra” i “igrica”.
Skroz neukusan komentar i iskreno bespotrebno omalovažavanje developera koji rade “igrice”. Ostatak recenzije je na mjestu.
prayer ne vidim tu omalozavanje nikakvo, taj komentar je cisto da se prikaze da se ne radi o igri za mobitele kao sto su mnogi govorili prilikom najave igre, a igre na mobitelu su igrice i to nije nista sramotno tako da kao i inace takvi pasivno agresivni postovi s tvoje strane su potpuno neukusni i nepotrebni.
Govorili smo da grafika izgleda kao da je za mobitele što i je. Metroidvania nije nikakav novi žanr i igara koje izgledaju brutalno ( s puno manjim studijima kad smo kod toga ) je bezbroj.
renda To je tvoj problem što ne vidiš jer ga definitivno ima. I moj post nije pasivno agresivan nego čisto agresivan jer omalovažavaš ljude koji rade “manje igre” naspram ovih što rade veće. Meni je jasno da si mislio da će ljudi pomisliti da zbog grafike igra nije adekvatna te da dobivaju “igricu” no to se na 100 drugih načina moglo napisati bez da se druge omalovažava.
demo sasvim ok al ne dovoljno za day one shopping
Damn kad sam upalio gameplay video mislio sam da gledam nešto krivo s tipa PS1 kad ono to je ta igra
Wtf je ovo
Brijac Wtf je ovo
Sto ti nije jasno?
Sad su i 8 igre samo ok hebo ja sebe sta necu procitat sve ovdje
@renda odlicna reca, vidlo se i prije da ce igra bit odlicna, samo si mi potvrdio.
DarkPunisher Sad su i 8 igre samo ok hebo ja sebe sta necu procitat sve ovdje
Zasto su to samo OK igre?
Zato jer nekad je gust raspored igri koje izlaze pa se moras misliti sto uzeti, netko ima velik br koje nije odigra pa gleda jeli vridno trositi punu cijenu na igru day one.
A ono najbitnije cijene igri su posle u nebo ova igra koliko god dobra bila nemore biti 50eura da mu jeba ja mater. Ovo je 30eura max igra uvik bila a evo sad je 50. A druge igre da i ne spominjem.
I onda 9 i 10 od 10 igre su cudo na koje vridi potrositi punu cijenu sve ispod toga je za fanove one kojima se igra ili nemaju sto igrati.
I ono najbitnije 8 i manje igre idu jako brzo na sale to je tako pogledajte malo po netu pa ce te viditi.
Ova igra za misec dana ide na 20 do 30% snizenje.
8 igre kupujem ako su nastavci ili nesto sto me ful zanima inace cekan i docekan jako brzo sale.
Miro Posteno Miro, samo eto bode malo ok i 8ica sa strane
Probao sam Last Faith i nije me se dojmio tak da ce ovo doc ko naruceno.
Last F san odusta nije mi legla, demo ovoga me nije sa nicim izuo vidi se da ce biti dobra metroidvanija i da je normalna cijena mozda bi kupio ovako jebiga.
Miro A ono najbitnije cijene igri su posle u nebo ova igra koliko god dobra bila nemore biti 50eura da mu jeba ja mater. Ovo je 30eura max igra uvik bila a evo sad je 50. A druge igre da i ne spominjem.
Mislim u pravu jesi i apsolutna je abominacija koliko traže za igre, ali zašto bi ocjena i cijena imale vezu jedna s drugom? Ako je nešto dobro, nije manje dobro jer je skuplje. Dobro je napomenuti, ali sad da nekoj igri daješ manju ocjenu jer je skuplja nego što očekujemo, malo mi je to navučeno. Ajde da su mikrotransakcije u igri pa da si kupuješ progress itd.
I baš kad smo god toga, mislim da imaju Deluxe edition koji ti pokazuje gdje su sve tajne kroz igru
Miro Ma jasno, ak te ne primi jebiga, rokni Ubi+ mj dana pa probaj kak si i reko
foggy nemaju, imaš pticu koja ti fućka gdje su tajne u blizini tebe ali sve moraš otkriti sam