Recenzija | Avatar: Frontiers of Pandora
Da dodam na recenziju( koju sam zbog stiske s vremenom, morao malo zbrzati) zahvalu Fenixu na editu i prilici da odradim svoju prvu recenziju na FFA.
Prvom prilikom objaviti ću i par spoiler free videa sa istraživanjem i combatom u Avataru.
Sama borba iz trećeg lica
Iz prvog
Inače, interes za igru kod prvih prikaza mi je bio minimalan.
Sad, nakon recenzija i svega viđenog mi je must play naslov jednom kad padne cijena.
Tuhy iz prvog lica dakako, ne znam kako se to potkralo. Iz trećeg lica je samo borba kad si na Ikranu ili Direhorse
Cijena je 15 eura prek pretplate, ali to već znate
Ponavljanje je majka učenja.
[deleted]
Sterlok e pa onda cu probati igru. Iako me na prvu odbilo jer je first person.
[deleted] Vjeruj mi da ces brzo zaboraviti da je 1st person, a kad otkljucas Ikrana mozes se boriti dok letis iz treceg lica.
Evo složio sam jedan kraći popratni video, kako sam i obećao. Kompilaciju na par lokacija na Pandori. I mali bonus, specijalno ma temu Avatara složio sam i glazbu koju cujete u videu.
Video edit u Lightworks, sound edit u Magix.
[deleted]
Izgleda da ipak necu igrat. Saznao sam da na PS ne postoji ubisoft + pretplata -.-
Nabijem ih.
[deleted] kako ne, uključen je u ps extra pretplatu
somethingwrong samo klasici
Aha, bit će ne žele baš nove igre discountat toliko
Vizualno i prezentacijski izgleda odlično. Ono što mi se ne sviđa kod Ubisoftovih igara što su okrljašne mehanike i fizika u svijetu - točnije environment.
[deleted]
Miro da vidio sam, a prosle godine u svibnju su najavili da ce doci u buducnosti na ps.
https://news.ubisoft.com/en-us/article/bPREDsvbMwS7wKIHlnVF1/ubisoft-coming-to-playstation
I eto jos ga nema.
80€ ne dam za igru
Arcer znaš kakav je osjećaj? Mapa i geometrija su utegnute, u 30h+ igre ne mogu reći da sam promašio skok. Vrlo intuitivno.
Prelazak tako velikog terena je odličan, kretanje glatko, jedno od bolje izvedenih kretanja u FPS igrama. Posebnom osjećaju pridonosi što je glavni junak visok više od 3m .
Ono gdje Avatar zaostaje za Horizon su animacije i kompleksnost borbe i pogotovo kompleksnost neprijatelja i potpuni izostanak bilo kakvog close combata osim jedne vrste melee kod takedowna.
Napucavanje je vrlo efektno i čak bih rekao odlično naštimano. Fizika, odnosno interakcija s okolišem je pristojna, ali ništa šta bih mogao izdvojiti.