Cijena je 15 eura prek pretplate, ali to već znate
Recenzija | Avatar: Frontiers of Pandora
Ponavljanje je majka učenja.
[deleted]
Sterlok e pa onda cu probati igru. Iako me na prvu odbilo jer je first person.
[deleted] Vjeruj mi da ces brzo zaboraviti da je 1st person, a kad otkljucas Ikrana mozes se boriti dok letis iz treceg lica.
Evo složio sam jedan kraći popratni video, kako sam i obećao. Kompilaciju na par lokacija na Pandori. I mali bonus, specijalno ma temu Avatara složio sam i glazbu koju cujete u videu.
Video edit u Lightworks, sound edit u Magix.
[deleted]
Izgleda da ipak necu igrat. Saznao sam da na PS ne postoji ubisoft + pretplata -.-
Nabijem ih.
[deleted] kako ne, uključen je u ps extra pretplatu
somethingwrong samo klasici
Aha, bit će ne žele baš nove igre discountat toliko
Vizualno i prezentacijski izgleda odlično. Ono što mi se ne sviđa kod Ubisoftovih igara što su okrljašne mehanike i fizika u svijetu - točnije environment.
[deleted]
Miro da vidio sam, a prosle godine u svibnju su najavili da ce doci u buducnosti na ps.
https://news.ubisoft.com/en-us/article/bPREDsvbMwS7wKIHlnVF1/ubisoft-coming-to-playstation
I eto jos ga nema.
80€ ne dam za igru
Arcer znaš kakav je osjećaj? Mapa i geometrija su utegnute, u 30h+ igre ne mogu reći da sam promašio skok. Vrlo intuitivno.
Prelazak tako velikog terena je odličan, kretanje glatko, jedno od bolje izvedenih kretanja u FPS igrama. Posebnom osjećaju pridonosi što je glavni junak visok više od 3m .
Ono gdje Avatar zaostaje za Horizon su animacije i kompleksnost borbe i pogotovo kompleksnost neprijatelja i potpuni izostanak bilo kakvog close combata osim jedne vrste melee kod takedowna.
Napucavanje je vrlo efektno i čak bih rekao odlično naštimano. Fizika, odnosno interakcija s okolišem je pristojna, ali ništa šta bih mogao izdvojiti.