Meni je danas stigao email od Sineka PlayStationa da si pogledam statistiku (mogućnost gledanja do 12.01.2024.) koliko i kako sam se proveo igrajući svoju PS4 konzolu unutar ove godine. Nije loše to meni ovako statistički gledano i na kraju svega me proglasio još i vukom samotnjakom kud ćeš bolje, auuuuu! Ovo su moje kartice, više skrinšotovi pa vidite kako sam vrijedan bio.

Podijelite i vi svoje najbolje trenutke ove godine u PlayStationu.

Ajmo onda tu prebacit.

I dalje me sram ovog na trećem mjestu 🫣

Slabo je to gospodo, ovako izgleda pravi gamer.

Ajde tu nije uračunato možda 30-40 sati Gran Turisma 7 jer ga zbog onlinea igram na HR accountu.

Čim sam vidio da mi je 2. igra po redu Hogwarts koji nisam završio, a na 3. Death Stranding od kojeg sam odmah odustao, znao sam u kojem će ovo smjeru ići.

Baš se vidi ko su tate na forumu 😆

Brijac A dobro ti si neke stare igre igrao na PC ako se ne varam. A ja na Zeldi imam 270 sati tako da nije sve tako sivo. 😆

U top 5 su mi Fifa 23 i EA FC 24. Sram me uopce dijeliti ista.

Da je Starfield kojim slučajem na PS5, nikome ne bi bio na listi jer se učitavanja ne obračunavaju pod gameplay.

Ovaj put radi od prvog dana 😃

Posto bi prvom polovicom triba doci Nextgen update za Hunt ocekivam ga i sljedece godine na prvom mjestu 😀

Kad vam ovakav vodi site ni ne možete bolje. Ajmo @Flipper da vidimo koliko tata (ne)igra

A di je jos xbox i switch

Ne kuzin zasto ne kazete da niste gameri a ne te neke fore da ste roditelji i to

Svake godine mi je ovako..

Thx Sony

Nije mi PS glavna platforma, no ajde, moglo je i gore 🙃

buz

Prošle godine sam morao putem VPNa se logovati i uraditi wrap up, sjećam se da me stranica bacila na područje Filipina. Ha-Ha-Ha

Fakin Filipine imaju podršku stranice, u Bejha kromanjonska kurchina.