buz Da je Starfield kojim slučajem na PS5, nikome ne bi bio na listi jer se učitavanja ne obračunavaju pod gameplay.
escoban Posto bi prvom polovicom triba doci Nextgen update za Hunt ocekivam ga i sljedece godine na prvom mjestu 😀
Miro A di je jos xbox i switch Ne kuzin zasto ne kazete da niste gameri a ne te neke fore da ste roditelji i to
Brijac Miro Dobro šta ti samo igraš i pečeš ramsteke?? Znači nek si još odigrao 500-tinjak sati na Switchu/Xboxu i eto ti 2000h što je više od 5h dnevno, pa koji kurac?
Miro Fenix Miro a evo pravog roditelja, sve mu dica odigrala Gade Brijac Miro Dobro šta ti samo igraš i pečeš ramsteke?? Znači nek si još odigrao 500-tinjak sati na Switchu/Xboxu i eto ti 2000h što je više od 5h dnevno, pa koji kurac? A skupi se ali je i mali dodao satnici. buz Brijac Ima već malo veću djecu kojima ide na živce pa ima vremena igrati. Ovo isto nije tako daleko od istine🤣🤣🤣🤣 @Flipper Ja se nadan da si samo upalio konzolu da radi Forspoken i da tu mislimo da si ga igra, iskreno se i dalje nadan da ga nisi igra.
Raziel buz Prošle godine sam morao putem VPNa se logovati i uraditi wrap up, sjećam se da me stranica bacila na područje Filipina. Fakin Filipine imaju podršku stranice, u Bejha kromanjonska kurchina.
buz Raziel Meni ti isto nije radilo nekoliko godina iako drugima je, onda je samo proradilo lani ja mislim. Tako da ne gubi nadu.
[deleted] Poprilicno slabo za mene, prosle su godine kad sam tukao 1000+ godisnje. Od ovog svega vecina je bila diablo 4, ostalo na hogwarts i baldurs gate