Nemam pojam tko je tip, svejedno sam kupio igru i kupiti ću ekspanziju a on nek radi kaj ga volja
Tvorac Skyrim multiplayera ne želi raditi na Starfieldu: “Igra je je*eno smeće”
“Nema smisla da nabrajam ono s čim se slažu mnogi i što ste čitali u desetinama recenzija. S tim na umu, neću nastaviti razvoj Skyrim Togethera. Neću ulagati svoje srce i dušu u mediokritet poput ove igre.”
Sigurno je proveo previše vremena gledajući igru na yt ili kodirajući umjesto da igru odigra i sam donese svoje mišljenje. Nema što drugo biti. Zapravo ima. Vjerojatno mrzi Xbox. Bolje da dođe na FFA, tu je ekipa koja može objasniti da igra valja i da joj nije dao pravu priliku.
Sterlok potpis
- Uređivano
"I'm not your sokol, frende."
"I'm not your frend, kompa."
"I'm not your kompa, sokole."
Only real ones will know.
maverick samo steam review
- Uređivano
fensisuperstar ne prihvacam ocjene sa pisace masine
maverick pošaljem ti onda goluba pismonošu koji će ti review score prikazati kroz dimne signale i preko mjesečeve refleksije.
fensisuperstar dogovoreno.
- Uređivano
Zero ajmo onda isto prihvatiti kada se bude radilo o drugim igrama, a ne onda koristiti foru kako se ne moze pricati o prici Ako nisi odigrao igru U potpunosti. Dokle god Budu postojala dvostruka mjerila, biti CE i ovakvih glupih rasprava kao zadnjih 20 i kusur Sati.
Vjerujem Kada bi vise ljudi imalo konzole sva tri proizvodjaca da bi bilo i manje ovakvih situacija.
A mislim, nije baš smeće samo je nekakav prosjek, a očekivala se revolucija kakva ja najavljivana. Nikad ovo nitko za 10-15 godina neće u istu rečenicu stavljati sa Skyrimom, New Vegasom i drugim Bethesdinim najboljim igrama.
- Uređivano
Skyrim mi je bio dobar, ništa posebno. odigrao. New Vegas nisam nikada završio, nije mi se dalo. Starfield mi je bolji od obje te igre. Fallout 4 mi je možda bolji od Starfielda, ali malo bolji. fallout 76 mi je bio sasvim OK. Fallout 3 mi je bio sasvim Ok isto kao i Oblivion i Morrowind. Sve je to igrivo sa vrlinama i manama, često jako tehnički skršeno, ali vremenom se to zaboravi. Starfield je još i najispeglaniji na startu od svih prethodnika.
- Uređivano
Štajaznan neko tko je odigrao prvu trilogiju GoW. Ima iskustva s tim igrama. Ne sviđa mu se smjer u kojem je serijal otišao s rebootom. Popratio je recenzije, pogledao videa. Sasvim je legitimno da može pisati i sudjelovati u raspravi ako se to radi na normalan način. Trolera je bilo i uvjek će ih biti. Ja shvaćam kako je djelu članova puna kapa PS fanova koji slijepo drže svoju stranu i sve što je s druge strane ne valja. PS je jako popularan kod nas…logično da će u većoj mjeri biti takvih likova. Ali se i s druge strane baš nekada ode u drugu krajnost. Pa se na neke kritike normalnih članova ide paranoično prišivaje nekakvih fanboy pizdarija…