• Gaming Vijesti
  • Tvorac Skyrim multiplayera ne želi raditi na Starfieldu: “Igra je je*eno smeće”

“Nema smisla da nabrajam ono s čim se slažu mnogi i što ste čitali u desetinama recenzija. S tim na umu, neću nastaviti razvoj Skyrim Togethera. Neću ulagati svoje srce i dušu u mediokritet poput ove igre.”

Sigurno je proveo previše vremena gledajući igru na yt ili kodirajući umjesto da igru odigra i sam donese svoje mišljenje. Nema što drugo biti. Zapravo ima. Vjerojatno mrzi Xbox. Bolje da dođe na FFA, tu je ekipa koja može objasniti da igra valja i da joj nije dao pravu priliku.

Zero drugacije si pjevao za jednu drugu igru sokole. Totalna suprotnost

chono Na koju misliš, frende? Jedino što je realno u kategoriji nekih 6-7/10 a da je meni bilo za 8/10 mi je Medievil (ponajviše zbog nostalgije). Drugo mi ne pada baš na pamet, al de, podsjeti me.

Zero ne na igru, vec na reference koje navodis, gledanje YT, citanje recenzija i slicno. Sad je to odjednom legit i validno za pisat/srat po igri. Hjoooj kako sve dode na svoje. Obozavam biti strpljiv 😊

Realna ocjena je Ovo i bazirana je na 182 Reviews, a ne na YouTube Videu i izjavi nekoliko likova Koji Su poznati kao Baba iz Potnjana.

chono kako Si se usudio donjeti zakljucak o prici U TLoU 2 na temelju YouTube? Oh well, cini se da ipak mozes…

"I'm not your sokol, frende."

"I'm not your frend, kompa."

"I'm not your kompa, sokole."

Only real ones will know.

maverick pošaljem ti onda goluba pismonošu koji će ti review score prikazati kroz dimne signale i preko mjesečeve refleksije.

chono Nisam donio svoj konačni sud o igri jer ju naravno nisam odigrao (a zanima me, donekle), što me ne sprječava da diskutiram o tome kakva je na osnovu onih informacija koje su mi dostupne, i da pri tome izbjegavam spoiler područje. Ništa više od toga.

buz Ha-Ha-Ha to sam ja choni neki dan, on meni kompa ja se triggeram, ja njemu frende on se triggera ali to je ta forumaska ljubav @chono

Zero ajmo onda isto prihvatiti kada se bude radilo o drugim igrama, a ne onda koristiti foru kako se ne moze pricati o prici Ako nisi odigrao igru U potpunosti. Dokle god Budu postojala dvostruka mjerila, biti CE i ovakvih glupih rasprava kao zadnjih 20 i kusur Sati.

Vjerujem Kada bi vise ljudi imalo konzole sva tri proizvodjaca da bi bilo i manje ovakvih situacija.

A mislim, nije baš smeće samo je nekakav prosjek, a očekivala se revolucija kakva ja najavljivana. Nikad ovo nitko za 10-15 godina neće u istu rečenicu stavljati sa Skyrimom, New Vegasom i drugim Bethesdinim najboljim igrama.

Skyrim mi je bio dobar, ništa posebno. odigrao. New Vegas nisam nikada završio, nije mi se dalo. Starfield mi je bolji od obje te igre. Fallout 4 mi je možda bolji od Starfielda, ali malo bolji. fallout 76 mi je bio sasvim OK. Fallout 3 mi je bio sasvim Ok isto kao i Oblivion i Morrowind. Sve je to igrivo sa vrlinama i manama, često jako tehnički skršeno, ali vremenom se to zaboravi. Starfield je još i najispeglaniji na startu od svih prethodnika.

Štajaznan neko tko je odigrao prvu trilogiju GoW. Ima iskustva s tim igrama. Ne sviđa mu se smjer u kojem je serijal otišao s rebootom. Popratio je recenzije, pogledao videa. Sasvim je legitimno da može pisati i sudjelovati u raspravi ako se to radi na normalan način. Trolera je bilo i uvjek će ih biti. Ja shvaćam kako je djelu članova puna kapa PS fanova koji slijepo drže svoju stranu i sve što je s druge strane ne valja. PS je jako popularan kod nas…logično da će u većoj mjeri biti takvih likova. Ali se i s druge strane baš nekada ode u drugu krajnost. Pa se na neke kritike normalnih članova ide paranoično prišivaje nekakvih fanboy pizdarija…