dormin Štajaznan neko tko je odigrao prvu trilogiju GoW. Ima iskustva s tim igrama. Ne sviđa mu se smjer u kojem je serijal otišao s rebootom. Popratio je recenzije, pogledao videa. Sasvim je legitimno da može pisati i sudjelovati u raspravi ako se to radi na normalan način.
Tocno ovo je Bio moj slucaj. Meni je original trilogija vjerovatno najbolja trilogija ikada u gamingu i sire.
Kada Sam vidio Gp Trailer gow za ps4 rekao sam da Mi se ne svidja pozicija Kamere i Combat i sjecam se na koja Sam negodovanja naisao kako ja ne znam sta je prirodna evolucija zanra bla bla.
Naravno odigrao Sam igru na posljetku i uvjerio se da uz to sto su mi Combat i kamera uvelike gori nego u trilogiji, Level dizajn Jos vise Pati kao i raznolikost lokacija.
Na kraju ispadnes hejter Sonya, a ignorira se to Sto ti je original trilogija fantasticna.
Zero oguglao Sam i ja, Ali nekada je mucno citati Konstantna izrugivanja U odredjenim temama i vijestima, a za Neke od clanova Koji Su sveprisutni znam i da je x y igra 10/10 materijal ne bi Ju igrali jer je na Nintendo ili Xbox Platformi, ali bi kenjali redovito. Meni je to neobjasnjivo. Eto koliko Si mene vidio U Spiderman 2 ili Horizon 2 temi? Prvi djelovi obje igre Su Mi bili osrednji, Samim time Sam odlucio da nema svrhe da igram nastavke i to je to.
Igram se na svim Platformama i cak i Kada Mi je neka igra "losa" a drugima odlicna, odavno Sam odlucio ne ici U te teme jer Jos Imam fobije od nekih rasprava i kako Su ljudi Bombardirani jer nisu djelili misljenje vecine.
chono Primjer, Starfield nikada nije najavljivan kao mesija RPGa i revolucija
Tocno ovo!